CELEBRITIES

Ο Τομ Χολάντερ έλαβε καταλάθος μπόνους 1 εκατ. δολαρίων του Τομ Χόλαντ


JTeam

26 Ιανουαρίου 2024

Ο Τομ Χολάντερ έλαβε καταλάθος μπόνους 1 εκατ. δολαρίων του Τομ Χόλαντ
Shutterstock
Ο Τομ Χολάντερ έγινε για λίγες ώρες εκατομμυριούχος

Η ομοιότητα ανάμεσα σε δύο ονόματα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ονόματα του Χόλιγουντ. Τρανή απόδειξη ο Τομ Χόλαντ και ο Τομ Χολάντερ, όπου οι εμφανείς ομοιότητες στα ονόματά τους στάθηκαν αφορμή για να πάρει κατά λάθος ο ένας το bonus που προοριζόταν για τον άλλο.

Μπορεί να μπερδεύτηκες, γι’ αυτό θα σου εξηγήσουμε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Late Night» με τον Σεθ Μέγερς, ο Τομ Χολάντερ μίλησε για το «μπέρδεμα» που έγινε με τον Τομ Χόλαντ. «Είχαμε τους ίδιους ατζέντηδες για λίγο και οι άνθρωποι στο λογιστήριο μπερδεύτηκαν. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ξέρετε ότι εγώ ήμουν σε αυτό το επίπεδο και αυτός είναι εξαιρετικά διάσημος», τόνισε.

Εξηγώντας πώς ακριβώς ανακάλυψε την πληρωμή, ο ηθοποιός τόνισε: «Καθόμουν αυτάρεσκα στο κοινό, στο θέατρο ενός φίλου έχοντας μόλις κάνει μια εκπομπή στο BBC για 30.000 λίρες ή κάτι τέτοιο, που θα με έκανε να περάσω τον επόμενο χρόνο περίπου, και σκεφτόμουν, "Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο"». Στα διαλείμματα, όπως είπε, έριξε μια ματιά στο email του και είδε μια απόδειξη πληρωμής που έλεγε «Box office bonus για την ταινία Avengers». «Σκέφτηκα, δε νομίζω ότι παίζω σε καμία ταινία Avengers».

Απλώς, αυτό το bonus δεν ήταν για εκείνον. Και για την ακρίβεια, ήταν μόνο το πρώτο μέρος από τις εισπράξεις που έπρεπε να πάρει ο Τομ Χόλαντ για τον ρόλο του Spiderman στην ταινία των «Αvengers». Ναι, δεν ήταν όλος ο μισθός του. «Ήταν ένα εκπληκτικό ποσό χρημάτων», τόνισε ο Χολάντερ στην εκπομπή. «Δεν ήταν ο μισθός του. Ήταν το πρώτο του bonus εισπράξεων. Όχι ολόκληρο το bonus, το πρώτο. Και ήταν περισσότερα χρήματα από όσα είχα δει ποτέ. Ήταν ένα επταψήφιο ποσό», πρόσθεσε.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύουν τον Τομ Χολάντερ με τον Τομ Χόλαντ. Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει, με πολύ χιούμορ, «έχω πολλές συναντήσεις με απογοητευμένα στο τέλος παιδιά και μπερδεμένους γονείς που δεν κατάλαβαν τι πήγε λάθος με τον ηθοποιό που ήθελε να γνωρίσει το παιδί τους».

Σημειώνεται ότι ο Τομ Χολάντερ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του FX, «Feud: Capote vs The Swans», που περιγράφει την αληθινή ιστορία πίσω από το σκάνδαλο του συγγραφέα Τρούμαν Καπότε και των σοσιαλιτέ φίλων του που αποκαλούσε «Κύκνους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.