CELEBRITIES

Η Ελίζαμπεθ Όλσεν «διδάσκει» κομψότητα με total Chanel look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Φεβρουαρίου 2024

Η Ελίζαμπεθ Όλσεν «διδάσκει» κομψότητα με total Chanel look
Shutterstock
Η Ελίζαμπεθ Όλσεν χαιρέτησε τους φωτογράφους και χάρισε χαμόγελα

Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Όλσεν, η μικρή αδερφή των Μέρι-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν, «πιάστηκε» στην κάμερα να φτάνει στο δείπνο για τα εγκαίνια του νέου Watches & Fine Jewelry Flagship Boutique του οίκου μόδας Chanel στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Η Ελίζαμπεθ φωτογραφήθηκε με το χαρακτηριστικό μεγάλο και ζεστό της χαμόγελο, ενώ το look της ήταν total Chanel, όπως ήταν φυσικό.

Jenny.Gr
Shutterstock

Η ηθοποιός επέλεξε ένα αμάνικο τουίντ midi φόρεμα, με τσέπες και κουμπιά σε γκρι αποχρώσεις. Το πανωφόρι της ήταν ένα ίσιο παλτό με έντονους ώμους και πέτα, σε μαύρο και γκρι χρωματισμούς, που ταίριαζε απόλυτα με το φόρεμα. Για αξεσουάρ επέλεξε πάλι από τον οίκο Chanel ένα λαμπερό κολιέ με φιόγκο, σκουλαρίκια στο σχήμα της καμέλιας και ένα μικρό τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα και τουίντ. Τα παπούτσια της ήταν αυτά που τράβηξαν τα βλέμματα με την ψηλή τους φιάπα, το δέσιμο στον αστράγαλο και την έντονη λάμψη τους. Μας άρεσε; Πολύ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.