CELEBRITIES

Μαντόνα: «Έφτασα κοντά στον θάνατο» - «Ήταν αρκετά τρομακτικό»


JTeam

7 Μαρτίου 2024

Μαντόνα: «Έφτασα κοντά στον θάνατο» - «Ήταν αρκετά τρομακτικό»
@madonna
«Δεν αστειεύομαι. Ήταν αρκετά τρομακτικό. Προφανώς, δεν το ήξερα για τέσσερις ημέρες, επειδή ήμουν σε τεχνητό κώμα»

Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της πενθήμερης περιοδείας της «The Celebration Tour», στο Λος Άντζελες. Η Μαντόνα αναφέρθηκε στη βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε στη ΜΕΘ, τον περασμένο Ιούλιο, τονίζοντας ότι γιατρός της, ο Δρ Ντέιβιντ Άγκους, και οι περισσότεροι από την ιατρική της ομάδα, ήταν στο κοινό.

«Ήταν παράξενο πράγμα να μην αισθάνομαι τελικά ότι έχω τον έλεγχο», σημείωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό βίντεο που μοιράστηκε η ίδια από τις δηλώσεις της, η Μαντόνα συνέχισε λέγοντας: «Έχω πέσει από πολλά άλογα και έχω σπάσει πολλά κόκαλα. Έχω ένα ισχίο από τιτάνιο. Θέλω να πω, ότι οι πτώσεις που έχω κάνει συνεχίζονται, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει».

Κατά τη διάρκεια προηγούμενων εμφανίσεων της περιοδείας της, η Μαντόνα είχε μιλήσει για την ανάρρωσή της, αλλά τώρα περιέγραψε πως αυτό που βίωσε ήταν μια «εμπειρία κοντά στον θάνατο». «Δεν αστειεύομαι. Ήταν αρκετά τρομακτικό. Προφανώς, δεν το ήξερα για τέσσερις ημέρες, επειδή ήμουν σε τεχνητό κώμα. Αλλά όταν ξύπνησα, η πρώτη λέξη που είπα ήταν "Όχι". Τέλος πάντων, αυτό μου λέει η βοηθός μου». «Είμαι αρκετά σίγουρη ότι ο Θεός μου έλεγε: "Θέλεις να έρθεις μαζί μας; Θέλεις να πας από εδώ;" Και εγώ είπα, Όχι. Όχι. Όχι. Όχι"».

Κατά την ομιλία της, αναφέρθηκε και στον γιατρό της, τονίζοντας πως είναι «ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος». «Ανέχτηκε τόσα πολλά διασκεδαστικά τηλεφωνήματα από μένα. Όταν ήμουν άρρωστη, αυτό το καλοκαίρι, και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να περπατήσω από το κρεβάτι μου μέχρι την τουαλέτα, του τηλεφωνούσα κάθε δεύτερη μέρα και τον ρωτούσα γιατί δεν είχα καθόλου ενέργεια» είπε.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε «όλους όσοι είναι εδώ που με φρόντισαν και άκουσαν όλα τα ατελείωτα παράπονά μου και την ανάγκη μου για προβλέψεις που δεν μπορούσα να έχω. Έχετε υπομονή και είστε ευγενικοί. Εξακολουθείτε να με βοηθάτε να φροντίζω όλους όσοι ξέρω ότι είναι άρρωστοι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, όπου κι αν βρίσκεστε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.