CELEBRITIES

Είναι περίπου επίσημο: Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ


JTeam

19 Μαρτίου 2024

Είναι περίπου επίσημο: Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ
Splash News by Ideal Image
Τον λένε Τζόνσον, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον. Και αυτό ήταν ένα κακό αστείο, αλλά μέχρι εκεί μπορούμε

Λέγεται πως ο επόμενος Τζέιμς Μποντ βρέθηκε και είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο ηθοποιός πρόκειται να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδυόταν τον πράκτορα 007 για 15 χρόνια.

Φήμες θέλουν τον Τέιλορ-Τζόνσον να υπογράφει το συμβόλαιό του μέσα στην εβδομάδα, ενώ πηγή αποκάλυψε στη Sun πως «η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν την απάντησή του».

«Ο Άαρον θα υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες και τότε θα αρχίζουν να ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανακοίνωση».

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη σκηνοθέτρια Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, δήλωσε το 2023 στο Esquire πως θα ακολουθούσε την καρδιά του, ανεξάρτητα από τη συνεργασία του με τη Marvel. «Είναι το δικό μου μονοπάτι, αυτό που με οδηγεί το ένστικτό μου».

«Ποτέ δεν πήρα καμία απόφαση βασισμένος στην άποψη των άλλων, ή την κρίση τους, ή τις προσδοκίες τους από εμένα».

Γνωρίζεις τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον από τον ρόλο του στην ταινία Άννα Καρένινα, που υποδύθηκε τον Αλεξέι Κυρίλοβιτς Βρόνσκι, από το Avengers: Age of Union και το Captain America: The Winter Soldier, που ενσάρκωσε τον Πιέτρο Μαξίμοφ αλλά και από το Tenet, στον ρόλο του Ιβ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.