CELEBRITIES

Κέλι Κλάρκσον: Ο πρώην σύζυγός της αρνείται τις κατηγορίες για χρέη και περνάει στην αντεπίθεση


JTeam

17 Απριλίου 2024

Κέλι Κλάρκσον: Ο πρώην σύζυγός της αρνείται τις κατηγορίες για χρέη και περνάει στην αντεπίθεση
Splash by Ideal Image
Δεν έχει τέλος η δικαστική κόντρα της Κέλι Κλάρκσον και του Μπράντον Μπλάκοστοκ

Η Κέλι Κλάρκσον και ο Μπράντον Μπλάκοστοκ μπορεί να χώρισαν το 2021, όμως συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη τρία χρόνια μετά, με την τραγουδίστρια να μάχεται για να προστατέψει την περιουσία της.

Πριν από μερικές εβδομάδες, γνωστοποιήθηκε η είδηση πως η Κέλι Κλάρκσον κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της, παραδίδοντας στη δικαιοσύνη έγγραφα, που επιβεβαίωναν ότι ο Μπράντον Μπλάκοστοκ της χρωστάει περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια, διότι παραβίαζε τους κρατικούς κανόνες εργασίας από το 2007.

Να σημειωθεί, πως το αρχικό ποσό των 2,6 εκατομμυρίων είχε προκύψει, μετά από απόφανση ενός επιτρόπου εργασίας της Καλιφόρνιας, υποστηρίζοντας πως ο Μπράντον Μπλάκοστοκ είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα νομικά όρια ως μάνατζερ της Κέλι Κλάρκσον. Ο ίδιος, λοιπόν, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να απαντήσει στις κατηγορίες της πρώην γυναίκας του.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Page Six», ο Μπράντον Μπλάκοστοκ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Κέλι Κλάρκσον και υποστηρίζει πως η εν λόγω κατάθεση πρέπει να απορριφθεί από το δικαστήριο, γιατί η απόφαση του επιτρόπου εργασίας εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2023.

Δεδομένου ότι η τραγουδίστρια δεν υπέβαλε έφεση εντός 10 ημερών από τότε που ελήφθη η απόφαση, προκειμένου να ζητήσει περισσότερα από τα 2,6 εκατομμύρια δολάρια - όπως προβλέπει ο νόμος - ο Μπράντον Μπλάκοστοκ και οι δικηγόροι που τον εκπροσωπούν ισχυρίζονται ότι είναι εκτός της δικαιοδοσίας να καταθέσει τώρα χωριστή μήνυση.

Ακόμα, οι συνήγοροι του Μπράντον Μπλάκοστοκ ισχυρίζονται στα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας πως «οποιαδήποτε υποτιθέμενη παράνομη προμήθεια που προέκυψε από το να ενεργεί ως μάνατζερ χωρίς άδεια της Κέλι Κλάρκσον έχει ήδη πληρωθεί εν μέρει ή εξ ολοκλήρου στην περιουσία τους».

Τέλος, ο Μπράντον Μπλάκοστον υποστηρίζει πως όσα αναφέρονται στη μήνυση που κατέθεσε η Κέλι Κλάρκσον δεν περιλαμβάνουν επαρκή στοιχεία, ώστε να λειτουργήσουν εναντίον του ίδιου.

Ο ανανεωμένος μαγικός κόσμος των ζωδίων σε περιμένει στο JennyGr. Διάβασε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια για να μάθεις πώς θα κυλήσει η μέρα σου στα αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα αλλά και για τα ζώδια εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να προλάβεις αλλά και να εκμεταλλευτείς καταστάσεις. Μην μένεις μόνο στα celebrities news.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.