CELEBRITIES

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ - Σε ποιο έργο θα πρωταγωνιστήσει


JTeam

8 Μαΐου 2024

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ - Σε ποιο έργο θα πρωταγωνιστήσει
SPLASH via Ideal Image
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον λογαριασμό του στο IG

Το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ θα κάνει το 2024 ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σταρ θα πρωταγωνιστήσει στο νέο έργο «McNeal» του βραβευμένου με Πούλιτζερ, Αγιάντ Ακτάρ. Στο συγκεκριμένο έργο, και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν επιτυχημένο συγγραφέα με «μια εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη».

Το έργο, το οποίο περιγράφεται ως «εκπληκτικό και μοχθηρά έξυπνο», θα ανέβει στη σκηνή του Lincoln Center Theater της Νέας Υόρκης, όπου ο Στιβ Καρέλ ηγείται αυτή τη στιγμή της παράστασης «Uncle Vanya». Το έργο θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με βραβείο Τόνι (Tony Awards), Μπάρτλετ Σερ. Οι παραστάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως τον Νοέμβριο.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μοιράστηκε την είδηση μέσα από σχετική ανάρτησή του στο IG, τονίζοντας: «Ήξερα ότι ήθελα να παίξω στο νέο έργο του Αγιάντ πριν τελειώσω την ανάγνωσή του και μετά όταν πληροφορήθηκα ότι ο Μπάρτ, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία στο θέατρο Beaumont, η συμφωνία επισφραγίστηκε».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. απέσπασε το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, για τη συμμετοχή του στην ταινία «Oppenheimer». «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απαίσια παιδική μου ηλικία και την Ακαδημία σε αυτή τη σειρά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του παραλαμβάνοντας το βραβείο του. Εμφανώς συγκινημένος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, λέγοντάς της ένα μεγάλο «ευχαριστώ». «Με βρήκες σαν αδέσποτο σε καταφύγιο και με την αγάπη σου με επανέφερες ξανά στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.