CELEBRITIES

Χέιλι Μπίμπερ: Οι νέες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της μετά την ανακοίνωση που «έριξε» το IG


JTeam

16 Μαΐου 2024

Χέιλι Μπίμπερ: Οι νέες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της μετά την ανακοίνωση που «έριξε» το IG
Instagram/haileybieber
Η Χέιλι Μπίμπερ ποζάρει ξανά με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από το τρυφερό βίντεο που ανήρτησαν στο IG η Χέιλι Μπίμπερ και ο Τζάστιν, μέσα από το οποίο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Στις φωτογραφίες που έδωσαν μαζί με το βίντεο στη δημοσιότητα, η Χέιλι φοράει ένα μακρύ, δαντελωτό λευκό φόρεμα και ένα πέπλο, ενώ ποζάρει στον φακό του συζύγου της. Σε μερικές από τις κινηματογραφικές λήψεις, το αγαπημένο ζευγάρι είναι αγκαλιασμένο, με τον Τζάστιν να τοποθετεί τα χέρια του τρυφερά γύρω από την κοιλιά της Χέιλι.

Λίγες μέρες μετά, το 27χρονο μοντέλο ανήρτησε νέες φωτογραφίες στο IG της, χαρίζοντας στους ακόλουθούς της μερικά όμορφα στιγμιότυπα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, η Χέιλι ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ crop top. Εκπρόσωπος της Χέιλι Μπίμπερ, επιβεβαίωσε στο People ότι το μοντέλο διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, που μίλησε στο ΕΤ, «η Χέιλι και ο Τζάστιν ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είναι ενθουσιασμένοι που θα έρθουν πιο κοντά, θα μάθουν και θα μοιραστούν αυτή την όμορφη εμπειρία. Απολαμβάνουν αυτόν τον χρόνο και περνούν όμορφες στιγμές με στενούς φίλους και συγγενείς και από τις δύο πλευρές». Όπως τόνισε η ίδια πηγή, και οι δύο «πιστεύουν ότι η γονεϊκότητα θα ανυψώσει τη σχέση τους και θα κάνει πιο βαθύ τον δεσμό τους. Βλέπουν την εγκυμοσύνη της Χέιλι, καθώς και την ανανέωση των όρκων τους, ως μια νέα αρχή και έναν τρόπο να προχωρήσουν μπροστά».

Σε ό,τι αφορά στο όνομα του παιδιού, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δήλωσε στο PEOPLE πως «έχουν βρει ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο» και έχουν επίσης «αρχίσει να διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο. Ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.