CELEBRITIES

H Κόρτνεϊ Κοξ αποκάλυψε τι θα έκανε σήμερα η Μόνικα από τα "Φιλαράκια"


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2024

H Κόρτνεϊ Κοξ αποκάλυψε τι θα έκανε σήμερα η Μόνικα από τα "Φιλαράκια"
Splash by Ideal Image
Η Κόρτνεϊ Κοξ αναφέρθηκε στη ηρωίδα της από τα «Φιλαράκια» με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την προβολή του πρώτου επεισοδίου

Τα «Φιλαράκια» - η κωμική σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία και αγαπήθηκε από εκατομμύρια κόσμου - φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουΐμερ, Μάτ Λε Μπλανκ και Λίζα Κούντροου είναι οι ηθοποιοί που έδωσαν φωνή και εικόνα στους κεντρικούς ήρωες.

Η χαρά είναι ξεχωριστή και η συγκίνηση μεγάλη για τους πρωταγωνιστές, που πέρασαν δέκα χρόνια της ζωή τους σε αυτό το πλατό και βίωσαν μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται για πάντα. Αναμφίβολα, οι αστείες σκηνές, εκείνες που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε για να βγει το γύρισμα, κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους.

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων, οι ηθοποιοί από τα «Φιλαράκια» μίλησαν στο People γι’ αυτό το μοναδικό ταξίδι, που ξεκίνησε ως επαγγελματικό το 1994, όμως κατέληξαν να είναι μια οικογένεια. Η Κόρτνεϊ Κοξ παραδέχτηκε πως δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα κύλησε ο χρόνος από το πρώτο επεισόδιο της σειράς ως σήμερα.

«Μου φαίνεται τρελό, ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα που δεν το καταλαβαίνω. Συνηθίζαμε να λέμε “ανυπομονώ να ‘ρθει αυτός ο μήνας” ή “νιώθω ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα”, αλλά δεν θα ξαναπώ κάτι τέτοιο», σχολίασε η ηθοποιός. Αναφορικά με το τι θα έκανε σήμερα η ηρωίδα της, η Μόνικα, η Κόρτνεϊ Κοξ απάντησε χιουμοριστικά, λέγοντας: «Η Μόνικα είναι ζωντανή και είναι καλά. Με κοροϊδεύεις;».

Στη συνέχεια, η Κόρτνεϊ Κοξ παραδέχτηκε πως έχει καιρό να παρακολουθήσει τα «Φιλαράκια», ωστόσο, όταν πετυχαίνει τη σειρά στην τηλεόραση, είναι αδύνατον να την προσπεράσει: «Αυτή η σειρά είναι απίστευτη. Κάθε αστείο αντέχει στον χρόνο. Όλοι οι χαρακτήρες είναι καταπληκτικοί. Είχαμε τους καλύτερους συγγραφείς στον κόσμο. Είμαστε τυχεροί που περνάει από γενιά σε γενιά», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Τα «Φιλαράκια» έκαναν πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, ενώ σχεδόν δέκα χρόνια μετά, τον Μάιο του 2004, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, που παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές. Μπορεί η επίσημη αυλαία να «έπεσε» τότε, όμως οι πιστοί fans γνωρίζουν καλά πως τα - πλέον - «Φιλαράκια» τους θα είναι για πάντα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.