CELEBRITIES MEN’S POINT

Το hack για να χτίσεις δυνατούς μυς


JTeam

11 Μαΐου 2022

Το hack για να χτίσεις δυνατούς μυς
Το να χτίσεις γερούς μυς, δεν είναι από τα πιο εύκολα κεφάλαια. Υπάρχει όμως ένα επιστημονικά αποδεδεδειγμένο hack που αν το υιοθετήσεις, θα τα καταφέρεις

Το χτίσιμο των μυών απαιτεί έναν συνδυασμό πραγμάτων για να επιτευχθεί. Αυτό λένε οι περισσότεροι και σίγουρα δεν αποτελεί μόνο θέμα γυμναστηρίου. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων αλλά το σημαντικότερο σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι να ακολουθήσεις την παρακάτω συμβουλή.

Αυτό που μάλλον ήξερες ήδη είναι ότι πρέπει να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την πρόσληψη πρωτείνης σου, για έναν και βασικό λόγο. Γιατί ο οργανισμός σου την χρησιμοποιεί για βασικές λειτουργίες, όπως η δημιουργία ορμονών. Ήξερες όμως ότι πρέπει να πίνεις ένα ρόφημα πριν τη γυμναστική;

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τέξας (2001) έδειξε ότι όσοι έπιναν ένα ρόφημα με 6 γραμ. αμινοξέα και 35 γραμ. υδατάνθρακα πριν τη γυμναστική, είχαν αυξημένη πρωτεινική σύνθεση, συγκριτικά με εκείνους που το έπιναν μετά. Ακόμα όμως και αν δεν θες ρόφημα, μπορείς εναλλακτικά να φας ψωμί ολικής με τυρί και γαλοπούλα.

Δοκίμασέ το και θα δεις τα αποτελέσματα που θες. Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι όσο περισσότερο κοιμάσαι, τόσο το καλύτερο για τους μύες σου. Μπορεί να μην το είχες σκεφτεί μέχρι σήμερα, αλλά ο ύπνος συνδέεται άρρηκτα με το μυικό χτίσιμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS