CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτές είναι οι καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσετε δυνατά πόδια


JTeam

17 Μαΐου 2022

Αυτές είναι οι καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσετε δυνατά πόδια
Θέλετε καλογυμνασμένα πόδια; Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να τα αποκτήσετε

Θέλετε να αποκτήσετε γραμμωμένα πόδια; Για να μην φτάσετε σε σημείο να υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις στο σώμα σας που θα σας φαίνονται περίεργες, καλό είναι να αρχίσετε να κάνετε αυτές τις ασκήσεις, για να αποκτήσετε και εσείς τα τέλεια γυμνασμένα πόδια.

Η άσκηση αυτή δημιουργεί μεγάλη τάση στους γλουτιαίος και τους γυμνάζει καλύτερα. Αποτελεί σύνθετη άσκηση καθώς συνδυάζει την κίνηση των γονάτων και την κίνηση του γοφού. Στην αρχή ίσως να είναι λίγο δύσκολο και να μην μπορεί κάποιος να κάνει αυτή την άσκηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια μπάρα για στήριξη μέχρι να μπορέσετε να αποκτήσετε άνεση και να δυναμώσετε.

Όπως λέει και το όνομα του, πρόκειται για τράβηγμα ελκήθρου. Πιάσε το σκοινί και περπάτα προς τα πίσω, σαν να τραβάς ένα έλκηθρο. Η άσκηση αυτή στοχεύει να γυμνάσει τα πόδια σου, ενισχύοντας παράλληλα τον κορμό σου. Αν αισθανθείς ότι το μετακινείς εύκολα, βάλε παραπάνω κιλά στο “έλκηθρο”.

Για περισσότερες ασκήσεις δείτε το παρακάτω video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.