CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτά είναι τα καλύτερα fitness tips που θα σας βοηθήσουν στην προπόνηση


JTeam

31 Μαΐου 2022

Αυτά είναι τα καλύτερα fitness tips που θα σας βοηθήσουν στην προπόνηση
Pexels
Μπορεί η γυμναστική να είναι μέσα στη ζωή σας αλλά γνωρίζετε ορισμένα tips ώστε να γίνει πιο αποδοτική; Είναι πιθανό, όσο πολύ κι αν γυμνάζεστε να τα αγνοείτε, αλλά να είστε σίγουροι ότιο αυτά θα κάνουν τη διαφορά!

Μην αμελείτε τις διατάσεις

Συχνά οι άντρες σνομπάρουν τις διατάσεις και τη γυμναστική που βασίζεται στο stretching. To σώμα όμως χρειάζεται τέτοιου είδους ασκήσεις. Το να τεντώνεις λοιπόν τους μυς σου συχνά είναι πολύ σημαντικό γιατί προλαμβάνεις το πιάσιμο και τους τραυματισμούς που μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το γυμναστήριο για καιρό.

Μην κάνετε μόνο βάρη

Μπορεί να θεωρείς ότι τα βάρη αρκούν για να φτιάξεις το τέλειο σώμα αλλά δεν είναι έτσι. Το να δοκιμάζεις διαφορετικά είδη γυμναστικής σημαίνει ότι γυμνάζεις και διαφορετικά σημεία του σώματος σου.

Jenny.Gr

Δώστε βάση στη συχνότητα

Δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις με τη συχνότητα που πηγαίνεις στο γυμναστήριο για να δεις αποτελέσματα. Το να γυμνάζεσαι περισσότερες από 4 φορές την εβδομάδα μπορεί να είναι και υπερβολή.

Προσοχή στη διατροφή

Το τι θα φας πριν και μετά το γυμναστήριο είναι σημαντικό για να κάψεις λίπος και να χτίσεις μυς. Πριν την άσκηση χρειάζεσαι ένα σνακ πλούσιο σε υδατάνθρακες και φτωχό σε λίπος ώστε να σου δώσει ενέργεια και να αποδόσεις το μέγιστο. Μια μπάρα δημητριακών, ένα τοστ με τυρί light ή λίγες φρυγανιές είναι καλή επιλογή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.