CELEBRITIES MEN’S POINT

3 λόγοι για να γυμνάζεις περισσότερο την πλάτη σου


JTeam

17 Ιουνίου 2022

3 λόγοι για να γυμνάζεις περισσότερο την πλάτη σου
Unsplash/Edgar Chaparro
Γιατί πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στην πλάτη σου

Μήπως έχεις την τάση να ασχολείσαι μόνο με τις μυϊκές ομάδες που βλέπεις μόνο στον καθρέφτη; Μήπως ξεχνάς τη σημασία της πλάτης, που σε βοηθά να δυναμώσεις όλο σου το σώμα;

Ίσως έχεις ήδη καταλάβει ότι η γυμνασμένη πλάτη σε βοηθά να κινείσαι και να νιώθεις πολύ καλύτερα. Αν όχι, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε 3 πολύ καλούς λόγους να ξεκινήσεις να δίνεις λίγη αγάπη στην πλάτη σου.

Περισσότερη ισορροπία

Ο κορμός σου είναι εκεί για να υποστηρίζει τη σπονδυλική στήλη, ώστε να λειτουργεί άψογα. Αλλά ακόμα και αν το δεις από την αισθητική πλευρά, σκέψου πώς θα δείχνει ένα σώμα με δυνατό στήθος και κοιλιακούς, αλλά αδύναμη πλάτη και ώμους.

Πολύ καλή στάση σώματος

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή στάση σώματος και πώς δεν πρέπει να επιβαρύνει τους μύες.

Γερή πλάτη, γερό σώμα

Είναι τόσο μεγάλο το μυικό σύστημα στην πλάτη που δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο συμβάλει στην υγεία του υπόλοιπου σώματος. Αν χτίσεις μία δυνατή πλάτη, θα σου είναι πιο εύκολο να γυμνάσεις οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.