CELEBRITIES MEN’S POINT

Ανδρικά μαγιό: Τα τρία βασικά στιλ που πρέπει να γνωρίζεις το φετινό καλοκαίρι


JTeam

27 Ιουνίου 2022

Ανδρικά μαγιό: Τα τρία βασικά στιλ που πρέπει να γνωρίζεις το φετινό καλοκαίρι
Bρες το στιλ που σου ταιριάζει

To πιθανότερο είναι πως κι εσύ δεν βλέπεις την ώρα για την άδεια του καλοκαιριού και τις διακοπές. Με την ζέστη να έχει χτυπήει κόκκινο, το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς asap σε μία παραλία με τους κολλητούς σου.

Σίγουρα λοιπόν χρειάζεσαι ένα καινούργιο μαγιό, για να ανανεώσεις το στιλ σου και να είσαι στιλάτος στην παραλία. Το μαγιό είναι σημαντικό γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα είναι αυτό που θα φοράς όλη μέρα, από το πρωί στην πισίνα του ξενοδοσχείου, στην ξαπλώστρα και το beach bar μέχρι να πέσει ο ήλιος και το πρώτο cocktail με την παρέα.

Στις εμφανίσεις σου στο νησί θα φοράς το πιο εντυπωσιακό μαγιό (εντάξει, αν δεν φοράς βερμούδες).

Ξέρουμε πόσο δύσκολο σου είναι να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα, η επιλογή άλλωστε ανάμεσα σε τόσα χρώματα σχέδια, μήκη και κοψίματα, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αυτό το λόγο έχουμε τα τρία βασικά στιλ μαγιό που πρέπει να γνωρίζεις και στα οποία αξίζει να επενδύσεις το φετινό καλοκαίρι!

1. Το κλασικό

Διαχρονικά κομψό. Είναι ευκολοφόρετο και μπορεί να αντικαταστήσει το αγαπημένο σου chino παντελόνι και να συνδυαστεί με κάθε μπλουζάκι ή ακόμα και πουκάμισο της γκαρνταρόμπας σου.

Jenny.Gr

Calzedonia

2. Show-Offs

Αν θέλεις κάτι πιο μοντέρνο αλλά δεν είσαι τύπος Speedo, τότε μπορεί να δοκιμάσεις ένα ενδιάμεσο μήκος με sporty διάθεση.

Jenny.Gr

Marks & Spencer

3. Board Shorts

Είτε είσαι surfer, είτε απλά θέλεις να πετύχεις το στιλ τότε ένα λίγο πιο μακρύ μαγιό είναι η τέλεια ιδέα.

Jenny.Gr

NAUTICA

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.