CELEBRITIES MEN’S POINT

Η απόλυτη τεχνική για δυνατούς μυς είναι φυσικά του Arnold Schwarzenegger


JTeam

7 Ιουλίου 2022

Η απόλυτη τεχνική για δυνατούς μυς είναι φυσικά του Arnold Schwarzenegger
Είναι απαιτητική τεχνική αλλά υπόσχεται να σου προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα

Αν τα έχεις δοκιμάσει σχεδόν όλα και συνεχίζεις να μην είσαι ικανοποιημένος, τότε ήρθε μάλλον η ώρα να δοκιμάσεις τη μέθοδο που χρησιμοποιούσε ο Arnold Schwarzenegger την εποχή που ξεχώριζε παγκοσμίως στο bodybuilding.

Αυτό που ουσιαστικά έκανε, λέγεται προπόνηση όγκου με σούπερ σετ και έχει σαν στόχο να σε κάνει να ιδρώσεις και να εστιάσεις στον στόχο σου όσο ποτέ άλλοτε. Χρειάζεται απλά να κάνεις όσο περισσότερες επαναλήψεις μπορείς και πολλαπλά σετ για κάθε άσκηση και να είσαι σίγουρος πως οι μυς σου φτάσουν σε άλλο επίπεδο.

Ο Schwarzenegger είχε αποκαλύψει το μυστικό των "σούπερ σετ μετα-εξάντλησης", με εκτέλεση δύο διαφορετικών ασκήσεων για ανταγωνιστικές ομάδες μυών -π.χ. στήθους και πλάτης-, στο μέγιστο των επαναλήψεων και των σετ, χωρίς απαραίτητα να σηκώνει τόνους από μπάρες.

Είναι μια τεχνική φτάνει στα άκρα τους μυς σου και ακριβώς γι' αυτό προκαλείται η αύξησή τους. Για να αποκτήσεις δυνατούς μυς, αφιέρωσε μια ή δυο μέρες στη ρουτίνα της προπόνησής σου σε ένα πρόγραμμα όγκου με σούπερ σετ εξάντλησης.

Το σημαντικό είναι να εκτελέσεις περισσότερες επαναλήψεις και σετ με μεσαίο βάρος δίχως να αφήνεις πολλά λεπτά ξεκούρασης ανάμεσα, ώστε να διατηρείς τους μυς σου διαρκώς αιματωμένους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS