Μια διαφορετική συνταγή με pasta. Υλικά για 4-6 άτομα: 500 γρ. pasta κοχύλια 2 πιπεριές (κόκκινη και κίτρινη)σε κυβάκια 1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους 2 κολοκυθάκια σε κύβους 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 1 κ.γ. τριμμένη ξερή ρίγανη 250 γρ. τοματάκια τσέρι, κομμένα στη μέση 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες Αλάτι Πιπέρι Φρέσκα φύλλα ρίγανης για το γαρνίρισμα Διαδικασία: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Ξεπλένετε τα κομμένα λαχανικά και τα αφήνετε να στραγγίξουν καλά. Τα βάζετε σε μεταλλικό ταψί και περιχύνετε τα με 3 κ.σ. λάδι. Προσθέτετε το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Τα ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά ανακατεύοντας 2-3 φορές. Προσθέτετ την τομάτα και το ψιλοκομμένο σκόρδο και ψήνετε για άλλα 20 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές. Ετοιμάζετε τα κοχύλια al dente. Τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα ζεσταμένο μπολ μαζί με τα ψητά λαχανικά και το υπόλοιπο λάδι, ανακατεύετε και σερβίρετε. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.