
Η σημερινή συνταγή είναι πεντανόστιμη και ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε.
Υλικά
2 μικρές στρογγυλές μελιτζάνες ίδιου μεγέθους
200 γρ. πελτέ ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
60 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
1 μοτσαρέλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση και αφαιρούμε το εσωτερικό, δημιουργώντας μια κοιλότητα. Τη σάρκα δεν την πετάμε.
Βάζουμε τις μελιτζάνες σε ένα ταψί με λίγο λάδι και τις μαγειρεύουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Εν τω μεταξύ στραγγίζουμε τη σάρκα για να φύγουν τα υγρά, τη βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο για λίγα λεπτά. Αφαιρούμε το σκόρδο, ενώ προσθέτουμε τον πελτέ και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Στη συνέχεια γεμίζουμε τις μελιτζάνες με τη σάλτσα, προσθέτουμε ένα κομμάτι μοτσαρέλα, και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Βάζουμε τις μελιτζάνες στον φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Photo credits: www.cucchiaio.it
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.