GET READY FOR SUMMER FITNESS

Με αυτές τις ασκήσεις θα χάσετε εύκολα τα περιττά κιλά


7 Ιουνίου 2018

form-426157-unsplash.jpg

Το σκοινάκι. Εάν κάνετε σκοινάκι μπορείτε να κάψετε μέχρι και 900 θερμίδες την ώρα. Αυτό το μικρό εξάρτημα είναι πολύ αποτελεσματικό, για όσους θέλουν να χάσουν βάρος και λίπος σε γρήγορο χρονικό διάστημα.

Τρέξιμο. Όσοι τρέχουν σε καθημερινή βάση μπορεί να κάψουν μέχρι και 800 θερμίδες την ώρα.Και εφόσον αρχίσετε να τρέχετε με έναν σταθερό ρυθμό, τότε ο οργανισμό σας θα συνεχίσει να καίει επιπλέον θερμίδες κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Kickboxing. Μπορεί να σας ακούγετε λίγο βάρβαρο αυτό το άθλημα, αλλά αν το προτιμήσετε θα χάσετε αρκετές θερμίδες. Τόσο οι κλωτσιές όσο και οι κινήσεις με τα χέρια, γυμνάζουν όλο το σώμα και ενισχύουν τη μυϊκή μάζα. Στόχος του Kickboxing είναι κάθε 90 δευτερόλεπτα, να ξεκουράζεστε για 30 δευτερόλεπτα και μετά να συνεχίζετε.

Ελλειπτικό. Είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις αφού έχετε τη δυνατότητα να δυσκολεύετε τα επίπεδα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Και φυσικά όσο πιο δύσκολο γίνεται τόσο πιο πολλές θερμίδες καίτε.

Κωπηλασία. Σε όλα τα γυμναστήρια θα βρείτε το ειδικό μηχάνημα για να κάνετε κωπηλασία. Με αυτή την άσκηση μπορείτε να κάψετε από 450 έως 700 θερμίδες την ώρα.

Power Yoga. Αυτό το είδος γιόγκα έχει γίνει πολύ δημοφιλές στο δυτικό κόσμο λόγω του έντονου ρυθμού και των θερμίδων που καίει. Εκτός όμως από τις θερμίδες η Power Yoga προσφέρει πολλά οφέλη τόσο στη σωματική όσο και στη ψυχική υγεία.