GREEN

Η Ολίβια Κόλμαν, ντυμένη με λάτεξ, πρωταγωνιστεί σε ανατριχιαστική καμπάνια για το περιβάλλον


JTeam

28 Νοεμβρίου 2023

Η Ολίβια Κόλμαν, ντυμένη με λάτεξ, πρωταγωνιστεί σε ανατριχιαστική καμπάνια για το περιβάλλον
«Φτιάξαμε και κάτι ανεμογεννήτριες για να χαίρονται η Γκρέτα (Τούνμπεργκ) και οι φίλοι της. Cute»

H βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Ολίβια Κόλμαν, ανέλαβε έναν κάπως ανατριχιαστικό ρόλο. Μεταμορφώθηκε σε «Ομπλίβια Κόουλμαϊν» (Oblivia Coalmine), η οποία είναι στέλεχος πετρελαιοβιομηχανίας, ντυμένη με λάτεξ, και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της My Money Matter.

Λίγο πριν την COP28, η Κόλμαν προσπαθεί να ενθαρρύνει τους Βρετανούς να ασχοληθούν με το πού πηγαίνουν τα χρήματά τους, τα συνταξιοδοτικά προγράμματα-απάτες που είναι, τελικά, επενδύσεις σε projects με ορυκτά καύσιμα.

Ξεκινά λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέσο Βρετανό, καθώς «κόσμος σαν εσένα έχει δώσει εκατομμύρια σε επιχειρήσεις πετρελαίου και βενζίνης».

«Τα μετρητά από τις συντάξεις σας μας έχουν βοηθήσει να σκάψουμε, να εξορύξουμε και να καταστρέψουμε μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη από ποτέ», την ακούμε να λέει. «Φτιάξαμε και κάτι ανεμογεννήτριες για να χαίρονται η Γκρέτα (Τούνμπεργκ) και οι φίλοι της. Cute».

Δες το βίντεο παρακάτω

Aκολουθήστε το jenny.gr στο google news και μείνετε ενημερωμένοι για το sustainability, το climate emergency και τα πάντα γύρω από το περιβάλλον.