CELEBRITIES

Η Ολίβια Κόλμαν εξηγεί πώς να πίνεις τσάι σωστά


JTeam

23 Νοεμβρίου 2023

Η Ολίβια Κόλμαν εξηγεί πώς να πίνεις τσάι σωστά
To τέλειο φλιτζάνι τσάι δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και η Ολίβια Κόλμαν σου τον διδάσκει 

Η 49χρονη ηθοποιός, γεννημένη στο Νόργουιτς, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο με τη βρετανική Vogue όπου έλαβε μέρος στο «Ultimate British Taste Test». Η ηθοποιός απέδειξε με τον πιο fun τρόπο πόσα πράγματα γνωρίζει για τη βρετανική κουζίνα, αφού κλήθηκε να δοκιμάσει τοπικά πιάτα, όπως bangers & mash, sticky toffee pudding και πολλά ακόμη.

Εκτός του ότι μοιράστηκε όμορφες εμπειρίες της από τα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας «Heartstopper» του Netflix, καθώς και από τη θητεία της στο «The Crown», κατά τη διάρκεια του test γευσιγνωσίας παρέδωσε και μερικά μαθήματα για το τέλειο φλιτζάνι τσάι.

«Τσάι και πουτίγκα. Είναι ένα τέλειο φλιτζάνι τσάι», είπε στην αρχή η Ολίβια Κόλμαν. «Η Εμίλια Κλαρκ και εγώ έχουμε ρωτηθεί σχετικά με αυτό. Αγαπώ την Εμίλια, αλλά δε συμφωνώ με την ιδέα της για σωστό φλιτζάνι τσάι».

«Αρχικά, το γάλα βρώμης - καταλαβαίνω αν κάποιος δεν θέλει να καταναλώσει κανένα ζωικό προϊόν, αλλά δεν κάνει για το τέλειο φλιτζάνι τσάι. Η Εμίλια βάζει πρώτα γάλα βρώμης και μετά το τσάι. Όχι, το τσάι πρέπει να είναι δυνατό», συνέχισε η ηθοποιός, δίνοντας ως παραδείγματα τις ποικιλίες Yorkshire Gold, και Ace.

Πού βρίσκεται όμως το μυστικό για το ιδανικό φλιτζάνι τσάι; Στο ότι πρέπει να φτιάχνεται με βραστό νερό. «Δεν είναι σαν τον καφέ. Ο καφές δεν χρειάζεται να βράζει. Το τσάι πρέπει να βράζει», τόνισε η Ολίβια Κόλμαν. «Όποιος λέει “ω, το τσάι καεί”, είναι βλακείες». «Πρέπει να βάζεις βραστό νερό στο τσάι και τα φακελάκια τσαγιού είναι φτιαγμένα έτσι. Έτσι βγαίνει όλη η γεύση. Εγώ είμαι άνθρωπος που βάζω το φακελάκι στο φλιτζάνι γιατί είναι πιο γρήγορο. Και λίγο γάλα».

Τώρα ξέρεις τα πάντα για το τέλειο φλιτζάνι τσάι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.