HOME SWEET HOME

Φενγκ Σούι: Οι 5 μικρές αλλαγές που θα κάνετε για το 2022, για περισσότερη τύχη


JTeam

29 Ιανουαρίου 2022

Φενγκ Σούι: Οι 5 μικρές αλλαγές που θα κάνετε για το 2022, για περισσότερη τύχη
Pexels/emre can acer
Απλές κινήσεις-ματ που θα φέρουν γούρι το 2022

Οι δύο τελευταίες χρονιές ήταν αφιερωμένες στο σπίτι μας. Πώς θα το κάνουμε πιο ζεστό και φιλόξενο και τι αλλαγές μπορούμε να κάνουμε, εφόσον περνούσαμε εκεί όλο τον χρόνο μας. Η επιστροφή στην τηλεργασία, έστρεψε ξανά το ενδιαφέρον μας στον χώρο μας,

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη δύναμη του Φενγκ Σούι και ποιες είναι οι μικρές, αλλά απαραίτητες αλλαγές που θα κάνουμε στο σπίτι για ένα τυχερό και ανανεωμένο 2022.

Μην αγνοείς την εξώπορτα

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του σπιτιού είναι η κεντρική εξώπορτα. Αντιπροσωπεύει το πώς δείχνεις στον έξω κόσμο αλλά και τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Φρόντιζε να είναι καθαρή.

Άλλαξε την οπτική σου

Σταμάτα να παραπονιέσαι για τον χώρο σου. Ένα μικρό ή μεγάλο σπίτι είναι θέμα οπτικής. Χωράει αυτά που χρειάζεται στην παρούσα φάση. Αν θέλεις κάτι μεγαλύτερο, θα έρθει τη σωστή στιγμή. Προς το παρόν, απόλαυσε και ένα πολύ μικρό σπίτι.

Βάλε φυτά

Εκπροσωπούν την ενέργεια της φύσης και της ζωής. Την ευγένεια, την προσαρμοστικότητα και την ανάπτυξη. Τα φυτά σε βοηθούν να γίνεις πιο γενναιόδωρη και να μάθεις να φροντίζεις κάτι άλλο, εκτός από τον εαυτό σου.

Τσέκαρε κάτω από το κρεβάτι

Αν και πολλοί χώροι μπορούν να γίνουν αποθηκευτικοί, καλό είναι να αδειάζει την περιοχή κάτω από το κρεβάτι, γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ύπνο σου.

Καθαρός φούρνος

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα σκεύη του σπιτιού μας. Ο φούρνος, ειδικότερα, συμβολίζει τον τρόπο που τρώμε και το ευ ζην. Για απόκτηση περισσότερων αγαθών, τον χρησιμοποιούμε καθημερινά και φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρός.