ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα top beauty moments από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι


Ελένη Τσούτση

28 Ιανουαρίου 2022

Τα top beauty moments από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι
Getty Images
Οι κορυφαίες beauty στιγμές από το Couture Spring/Summer 2022

Ο προορισμός των ημερών τόσο για τον κόσμο της μόδας όσο και της ομορφιάς είναι η Πόλη του Φωτός, όπου οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας παρουσίασαν μοναδικά catwalks για τις Spring/Summer 2022 Couture συλλογές τους.

Τα εντυπωσιακά show έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της λαμπερής εβδομάδας υψηλής ραπτικής, στο εμβληματικό Palais de Tokyo στο Παρίσι. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις ιδιαίτερες δημιουργίες αλλά και τα υπέροχα beauty looks που επέλεξαν οι οίκοι να ολοκληρώσουν τις προτάσεις του για την επόμενη σεζόν.

Μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες θα εμβαθύνουμε στις beauty λεπτομέρειες πίσω από κάθε συλλογή, στα εντυπωσιακά eye looks και την τεχνική που ακολούθησαν οι experts για ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Celia Kritharioti

Jenny.Gr

H Celia Kritharioti με τίτλο «Colored Days» έφερε τη χαρά και την αισιοδοξία στις παριζιάνικες πασαρέλες. Το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν εστιασμένο στα μάτια και τα έντονα χρώματα είχαν την τιμητική τους. Το makeup look ήταν γεμάτο positive attitude, ένα αντίδοτο στα δύσκολα χρονιά που περάσαμε.

Valentino

Jenny.Gr

Ο Pierpaolo Piccioli είναι γνωστός για τα «δραματικά» του φορέματα, και η ίδια άποψη επικρατεί και για το μακιγιάζ που επιλέγει. Τα φτερά έγιναν κόσμημα στα μάτια των μοντέλων και δημιούργησαν το πιο θεατρικό βλέμμα. Το look ολοκληρώθηκε με ένα έντονο κραγιόν σε δαμασκηνί απόχρωση.

Dior

Jenny.Gr

Καταπολεμήστε τους μαύρους κύκλους με ένα λευκό eyeliner, δεν χρειάζεστε κανέναν ακριβό ορό. Αυτό έκαναν και τα μοντέλα του Dior και δημιούργησαν ένα γοητευτικό και αισιόδοξο βλέμμα. Μια ζωντανή λευκή και έντονη γραμμή eyeliner αρκεί για να δείτε τον κόσμο πιο όμορφο.

Schiaparelli

Jenny.Gr

Τα δάκρυα δεν ήταν ξανά τόσο λαμπερά. Ο οίκος Schiaparelli κατάφερε να δημιουργήσει ασημένια δάκρυα με glitter και ήταν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο makeup artist Pat McGrath ήταν πίσω από αυτή τη δημιουργική εμφάνιση, χρησιμοποιώντας ασημένιο φύλλο και κρύσταλλα Swarovski για τα δάκρυα.

Fendi

Jenny.Gr

Τα πρόσωπα των μοντέλων του οίκου Fendi είχαν μικρά κρύσταλλα που έμοιαζαν σαν στολίδια. Το υπόλοιπο μακιγιάζ κράτησε ήσυχους τόνους με ροζ χείλη και τονισμένα φρύδια. Αναμφίβολα, τα μικρά κρύσταλλα έκαναν τη διαφορά και μας υπενθύμισαν ότι το μακιγιάζ είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να εξελιχθεί σε τέχνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.