ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Kristen Stewart έκοψε τις πιο cool curtain bangs (και τώρα θέλουμε κι εμείς)


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2022

H Kristen Stewart έκοψε τις πιο cool curtain bangs (και τώρα θέλουμε κι εμείς)
Ανάμεσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν βρίσκονται και οι curtain bangs και βλέπουμε ολοένα και περισσότερες  σταρ να τις επιλέγουν

Μετά την Lady Gaga, τώρα η Kristen Stewart ποζάρει με τις πιο cool curtains bangs. H λαμπερή ηθοποιός έχει καταφέρει να τις προσαρμόσει στο προσωπικό της στιλ και ύφος και ξεφεύγει από οτιδήποτε επιτηδευμένο.

Η Stewart έχει μεγάλη αδυναμία στις αλλαγές στα μαλλιά της, αλλά φροντίζει να προσαρμόζει τις τάσεις στο look της. Δε διστάζει να κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά και τα hair looks της τα υπογράφει ο προσωπικός της hairstylist, Adir Abergel.

Ο hairstylist της λοιπόν δημιούργησε τις πιο ιδιαίτερες micro curtain bangs και μας παρουσιάζει ένα νέο τρόπο που μπορείτε να δοκιμάσετε. Πρόκειται για πολύ κοντές αφέλειες που συνδύασε με φράντζες και το τελικό αποτέλεσμα της ταιριάζει μοναδικά!

Φαίνεται ότι η ηθοποιός ετοιμάζεται για το γάμο της με την Dylan Meyer, που μάλιστα δήλωσε ότι ίσως γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Με το καλό κορίτσια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.