ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Pageboy cut: Το κούρεμα των '70s επέστρεψε και έγινε το trend που πρέπει να δοκιμάσεις


JTeam

10 Οκτωβρίου 2023

Pageboy cut: Το κούρεμα των '70s επέστρεψε και έγινε το trend που πρέπει να δοκιμάσεις
Instagram @taylor_hill
Είναι το νέο σου κούρεμα; Ενδεχομένως

Θέλεις κοντά μαλλιά, αλλά όχι καρέ. Θέλεις να ξεχωρίζεις σ’ αυτήν τη θάλασσα από long bobs, executive bobs, Karen bobs – ε, τώρα, μπορείς να το έχεις. Ένα κούρεμα από τα ’70s αναγεννήθηκε και είναι εδώ για εσένα, που και θα ανανεωθείς, και θα κάνεις τη διαφορά.

Πρόκειται για το pageboy cut, το οποίο οι ιντερνάσιοναλ φίλοι μας αποκαλούν απλώς «the page». Έχει στρογγυλό κόψιμο, κάθεται πάνω από τους ώμους και μπορείς είτε να το κάνεις εντελώς κοντό, προς το pixie, ή να το διατηρήσεις κάτω από τα αυτιά σαν ένα εναλλακτικό bowl cut.

Αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κοντά κουρέματα, είναι οι ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες του. Πήρε το όνομά του από τα pageboys, τους μικρούς υπηρέτες του Μεσαίωνα, όμως δεν θα σε κάνει να τους μοιάσεις. Τα χρόνια πέρασαν, άλλωστε, και το κούρεμα εξελίχθηκε – η καλύτερη στιγμή του ήρθε τη δεκαετία του ’70 και, τώρα, επέστρεψε δυναμικά.

Είναι iconic, είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό, είναι το κούρεμα που δεν χάνει. Έχει ήδη γίνει viral στο TikTok, με 744 προβολές στο αντίστοιχο hashtag. Είναι, επίσης, το νέο σου κούρεμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.