REAL LIFE TODAY I LOVE

Πέντε συμβουλές για να απολαύσουμε ολοκληρωτικά το καλοκαίρι.


Τζένη Μπαλατσινού

26 Απριλίου 2017

tips-for-summer.jpg

Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω να μιλάω για το πως θα αποκτήσουμε το λεγόμενο bikini body - ένας όρος που δημιουργήθηκε και αγαπήθηκε τόσο πολύ από τα γυναικεία περιοδικά - γιατί απλά κάθε σώμα έχει το δική του ομορφιά και φυσικά κάθε σώμα έχει δικαίωμα στο bikini. Ωστόσο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν στο να έχετε μία μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσο αφορά στο σώμα σας, και αυτό γιατί είναι συμβουλές που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα του.

1. Ο αγαπημένος μου χυμός αποτοξίνωσης: Όταν έχω τσιμπήσει κάτι παραπάνω και ανησυχώ ότι το τζιν μου δεν θα κλείνει αυτός ο detox χυμός είναι η καλύτερη λύση. Είναι πλούσιος σε βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία (μέταλλα και ιχνοστοιχεία), βοηθάει να φύγει το πρήξιμο και η κατακράτηση. Περιέχει 1 πράσινο μήλο, 1 ακτινίδιο, 1/4 ανανάς και λίγο τζίντζερ. Τόσο απλά.

2. Η τόσο απλή άσκηση που κάνω και γυμνάζεται όλο μου το σώμα: Πρόσφατα διάβασα πως ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις πολλές θερμίδες. Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά οι καύσεις έρχονται με κόπο. Αν όμως είσαστε από τις γυναίκες που δεν το έχετε με το γυμναστήριο, μία πολύ απλή άσκηση που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα είναι η λεγόμενη σανίδα. Ενεργοποιείται όλο το σώμα. Και ο κορμός και οι γλουτοί και φυσικά και τα χέρια. Αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να δοκιμάσετε και το 11λεπτο πρόγραμμα της Kendall Jenner.

3. Αποκτήστε λαμπερό δέρμα. Πέρα από την ενυδατική κρέμα που χρειάζεται να βάζουμε αμέσως μετά από κάθε μπάνιο, μία πολύ σωστή κίνηση για την οποία έχουμε γράψει, το μυστικό για μία λαμπερί επιδερμίδα είναι οι τροφές που καταναλώνουμε. Μία αγαπημένη μου τροφή, που θεωρείται και ελιξήριο νεότητας είναι το ρόδι. Περιέχει ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία διατηρούν το δέρμα συνεχώς ενυδατωμένο και βοηθάνε στην παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Έχω σχεδόν καθημερινά ένα μικρό ταπεράκι μαζί μου με καθαρισμένο ρόδι. Κάντε το κι εσείς.

4. Δεν βγαίνουμε ποτέ χωρίς αντηλιακό. Ποτέ μα ποτέ δεν βγαίνουμε την ημέρα έξω χωρίς να έχουμε βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας στο πρόσωπό μας. Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σε μία χώρα με τόσο ήλιο, αλλά χρειάζεται να προσέχουμε, διαφορετικά το δέρμα μας θα γίνει καμβάς για πανάδες. Και μιας και ανέφερα τις πανάδες, δεν βάζουμε ποτέ κολόνια πάνω στο δέρμα μας το καλοκαίρι, γιατί έτσι δημιουργούνται.

5. Εμείς κοιμόμαστε και η κυτταρίτιδα φεύγει. Εννοείται πώς πίνουμε πολύ νερό καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και προσέχουμε τι τροφές βάζουμε στον οργανισμό μας, αλλά μπορούμε να κάνουμε και κάτι ακόμα για να μείνει ο φλοιός πορτοκαλιού μόνο εκεί που πρέπει και όχι στο σώμα μας. Η δική μου συμβουλή βρίσκεται μέσα σε ένα μπουκαλάκι: Το Slim Design Night από την Elancyl κάνει κάτι μαγικό. "Ξυπνάει" το αδυνάτισμα ενώ εσείς κοιμάστε χάρη στο Booster νύχτας GP4G που ενεργοποιεί την αποδέσμευση των λιπών και είναι και εμπλουτισμένο με έλαιο Καρθάμου, το οποίο ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Μετά από αυτά καλοκαίρι μπορείς να έρθεις!