REAL LIFE TRUE STORIES

Τα 5 μεγαλύτερα σκάνδαλα σε royal γάμους


Στεφανία Παπαδημητρίου

27 Αυγούστου 2021

Τα 5 μεγαλύτερα σκάνδαλα σε royal γάμους
Τα μεγαλύτερα royal σκάνδαλα, τα οποία δε θα ξεχαστούν όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Σε ποιον δεν αρέσουν οι royal γάμοι; Από τα φανταστικά νυφικά, μέχρι τις μεγαλοπρεπείς τελετές και τις στιλιστικές επιλογές των καλεσμένων, λατρεύουμε να τους βλέπουμε και να τους σχολιάζουμε. Αυτό που λατρεύουμε, ωστόσο, είναι τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν. Κι αυτό γιατί όταν κάτι πηγαίνει στραβά, το σκάνδαλο που ξεσπά παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Παρακάτω, θα ασχοληθούμε με αυτά ακριβώς τα σκάνδαλα, τα οποία δε θα ξεχαστούν όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Όταν η Βασίλισσα δεν πήγε στο γάμο του Charles και της Camilla

jenny.gr

Στις 9 Απριλίου 2005, ο Κάρολος και η Camilla επισημοποίησαν τη σχέση που, από μόνη της, αποτέλεσε σκάνδαλο για τη βρετανική  μοναρχία – δεν είχαν ακόμη ιδέα για όσα θα προκαλούσε η Meghan Markle. H Ελισάβετ δεν παρευρέθηκε στην τελετή, καθώς είχε άλλες υποχρεώσεις, σημαντικότερες μάλλον από το γάμο του παιδιού της. Έβαλε μπροστά το καθήκον, όπως έκανε πάντα. Ήταν, άλλωστε, η δεύτερη φορά που θα τον έβλεπε γαμπρό.

Όταν η Diana είπε λάθος όνομα

jenny.gr

Δεν ήταν επεισόδιο από «Τα Φιλαράκια», αλλά ο γάμος που ολόκληρη η υφήλιος περίμενε να δει. Την ώρα που το ζευγάρι αντάλλαζε όρκους αιώνιας αγάπης, η Diana είπε ότι «σε παντρεύομαι Ρhilip Charles Arthur George», μπερδεύοντας το πρώτο με το δεύτερο όνομα του αγαπημένου της. Αν δεν το έβλεπαν από την τηλεόρασή τους περίπου 750 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ίσως να περνούσε απαρατήρητο. Ίσως και όχι.

Όταν η Charlene του Μονακό έβαλε τα κλάματα

jenny.gr

Πολλές νύφες συγκινούνται την ημέρα του γάμου τους, όμως η Charlene δεν μπορούσε να σταματήσει. Έκλαιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής και φαινόταν πως δεν ήταν δάκρυα χαράς. Το Vanity Fair ανέφερε τότε πως «μέρες πριν το γάμο, η μέλλουσα πριγκίπισσα είχε προσπαθήσει να δραπετεύσει από το Μονακό, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Αλβέρτος που ήταν ήδη πατέρας δύο παιδιών, είχε αποκτήσει ένα ακόμη ενώ διατηρούσε δεσμό μαζί της».

Όταν η Βασίλισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε έναν πρώην Ναζί

jenny.gr

Όταν η Βεατρίκη της Ολλανδίας ερωτεύτηκε το Γερμανό διπλωμάτη Claus von Amsberg, το παρελθόν του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο λαό. Ήταν μέλος της νεολαίας του Hitler, οπότε συγκεντρώθηκαν υπογραφές για να μην γίνει ο γάμος. Η Βασίλισσα δεν άκουσε το λαό, οπότε παντρεύτηκαν κανονικά κι έμειναν μαζί μέχρι εκείνος να φύγει από τη ζωή, το 2002.

Όταν η Stéphanie του Μονακό παντρεύτηκε το σωματοφύλακά της

jenny.gr

Η κόρη της Grace Kelly ήταν το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειάς της. Όταν παντρεύτηκε το σωματοφύλακά της, είχε ήδη αποκτήσει δύο παιδιά μαζί του. Τα μέσα ενημέρωσης τον περιέγραφαν ως «πρώην ιδιοκτήτη pet shop και λάτρη του ψαρέματος, με πολλά νεύρα». Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου 1995 και κράτησε λίγο παραπάνω από έναν χρόνο.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

jenny.gr