REAL LIFE TRUE STORIES

The Woman King: Η Viola Davis κόβει την ανάσα στις πρώτες σκηνές της πολυαναμενόμενης ταινίας


JTeam

3 Φεβρουαρίου 2022

The Woman King: Η Viola Davis κόβει την ανάσα στις πρώτες σκηνές της πολυαναμενόμενης ταινίας
Η Viola Davis πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία "The Woman King" και οι πρώτες φωτογραφίες μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο Φεβρουάριος είναι γνωστός ως Black History Month και η Sony Pictures προκειμένου να τον υμνήσει, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας, πολύ ενδιαφέρουσας ταινίας The Woman King.

Σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood, η Viola Davis ως βασική πρωταγωνίστρια κλέβει για μία ακόμη φορά την παράσταση μετά την εκπληκτική της ερμηνεία στην ταινία Unforgivable δίπλα από τη Sandra Bullock αλλά και μετά τον ρόλο της ως Michelle Obama στη σειρά του Showtime με τίτλο "The First Lady".

H Davis στην ταινία The Woman King υποδύεται τη Nanisca, τη στρατηγό μιας στρατιωτικής ομάδας που είναι δομημένη αποκλειστικά από γυναίκες, η οποία μαζί με την κόρη της Nawi και την φυλή της θα αντισταθούν απέναντι στην εισβολή των Γάλλων αποίκων.

Η ταινία βασίζεται στην πραγματική, άγνωστη στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου ιστορία του Βασιλείου του Dahomey, μιας περιοχής ανάμεσα στη Νιγηρία και το Τόγκο, που κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα ήταν ένα ισχυρό πολιτικά και οικονομικά βασίλειο.

Η Viola Davis ανακοίνωσε μόλις χθες τον νέο της ρόλο στο Instagram, υμνώντας την έναρξη του Black History Month και οι πρώτες σκηνές κόβουν την ανάσα. Όλες οι γυναίκες, ενωμένες «θα πολεμήσουν τους εχθρούς που παραβίασαν τις αρχές τους, που έκαναν σκλάβους τους δικούς τους ανθρώπους και απείλησαν να καταστρέψουν ό,τι ήταν δικό τους».

Η πρώτη ματιά στην ταινία δείχνει ότι το "The Woman King" δεν εστιάζει απλά σε ιστορικά και κοινωνικά θέματα αλλά θέτει στο επίκεντρο τη γυναικεία δύναμη και όλα όσα μπορούν να πετύχουν οι γυναίκες όταν είναι μαζί. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν στο βασίλειο του Dahomey, που ήταν μία από τις πιο ισχυρές αποικίες της Αφρικής.

Το The Woman King αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 16 Σεπτεμβρίου.