REAL LIFE WORKING GIRL

Πώς να ξεκινάτε τη μέρα σας για να είστε πιο παραγωγικοί


JTeam

31 Μαρτίου 2022

Πώς να ξεκινάτε τη μέρα σας για να είστε πιο παραγωγικοί
Imdb
3 ιδέες που θα σας γεμίσουν ενέργεια και όρεξη για δουλειά

Μερικές φορές, είναι αδύνατο να γίνουμε παραγωγικοί στη δουλειά. Πηγαίνουμε στο γραφείο και θέλουμε να περάσουμε τη μέρα μας χαζεύοντας στα social media, ή απλώς θέλουμε να φύγουμε και, αν συμβαίνει σπάνια, είναι λογικό. Το θέμα είναι πως μπορεί να γίνει καθημερινότητα, κι αυτό δεν το θέλουμε.

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε ορισμένες ιδέες για να ξεκινάμε τη μέρα μας με περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση.

Ξυπνάμε στην ώρα μας

Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα, ώστε να προλαβαίνουμε να ετοιμαζόμαστε με την ησυχία μας, να τρώμε το πρωινό μας και να φεύγουμε από το σπίτι χωρίς άγχος. Έτσι, θα φτάνουμε στο γραφείο ήρεμοι και με καθαρό μυαλό.

Dress to Impress

Εξίσου σημαντικό με τη συνέπεια, είναι το ντύσιμό μας. Αν πηγαίνουμε στο γραφείο, καλό είναι να είμαστε περιποιημένοι για να αισθανόμαστε δυναμικοί. Στην περίπτωση που κάνουμε τηλεργασία, ας μη μείνουμε με τις πιτζάμες κι ας φροντίσουμε λίγο τον εαυτό μας.

Παίρνουμε ένα λεπτό για τον εαυτό μας

Όλοι χρειαζόμαστε μερικές στιγμές ησυχίας και ηρεμίας. Όταν φτάνουμε στο γραφείο λοιπόν, δε χρειάζεται να ελέγχουμε τα emails μας σε δευτερόλεπτα. Μπορούμε να πιούμε πρώτα λίγο νερό, να νιώσουμε άνετα και να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε έχοντας πάρει μερικές ανάσες. Έτσι, θα έχουμε καλύτερη διάθεση και όρεξη να γίνουμε παραγωγικοί.