ΣΤΙΛ

Από την Gigi και τη Sienna, στην Alexa και την Κatie Ηolmes όλες φορούν αυτό το high-street παλτό


Μάρθα Κουμπάνη

17 Φεβρουαρίου 2022

Από την Gigi και τη Sienna, στην Alexa και την Κatie Ηolmes όλες φορούν αυτό το high-street παλτό
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η A-List έχει εμμονή με ένα κομψό μάλλινο παλτό από τα Mango

Μιλάμε συχνά για πολυτελή, designer items, It bags και It shoes που φορά η A-List και συνήθως κοστίζουν μια περιουσία. Όταν όμως τα κορίτσια της μόδας επιλέγουν όλα να φορέσουν το ίδιο affordable high street κομμάτι, η αλήθεια είναι πως μια ευχαρίστηση τη νιώθουμε. Και το πορτοφόλι μας το ίδιο.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η A-List έχει εμμονή με ένα κομψό μάλλινο παλτό από τα Mango. Δεν μας προκαλεί εντύπωση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που μοντέλα και celebrities εμπιστεύονται τα Mango outerwear για τις εμφανίσεις τους. Tώρα την καρδιά τους έχει κατακτήσει ένα εκρού παλτό με σταυρωτό κούμπωμα και κλασικό γιακά.

Jenny.Gr

Η Alexa Chung φόρεσε το εκρού παλτό Mango στην παρουσίαση του βιβλίου The Fendi Set νωρίτερα αυτό το μήνα, πάνω από ένα ρομαντικό λευκό φόρεμα 50s, γκρι καλσόν και Mary Janes.

Jenny.Gr

Το supermodel Gigi φόρεσε το διακριτικό εκρού παλτό πάνω από ένα σακάκι και ένα πουλόβερ , σε συνδυασμό με μπότες Dr. Martens και γυαλιά ηλίου. Η πάντα λαμπερή Sienna Miller και η Katie Holmes, έχουν επιλέξει επίσης το elegant πανωφόρι για τις street style εμφανίσεις τους, το οποίο αναμένεται να γίνει sold out.

Jenny.Gr

Η Holmes έχει μάλιστα το παλτό σε δύο χρώματα: Εκτός από το minimal εκρού και σε αριστοκρατικό κυπαρισσί. Όσο για τη Sienna; Ως λάτρης της boho αισθητικής συνδύασε το παλτό με τζιν, μια τσάντα Burberry και μπότες Ugg.

Jenny.Gr

Το παλτό αποπνέει αβίαστη κομψότητα μέσα από την απλότητα του. Αυτό το χρίζει ευκολοφόρετο, ενώ όπως αποδεικνύουν οι stars είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS