ΣΤΙΛ

North West: Τo στιλ της ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στην Paris Couture Week


JTeam

8 Ιουλίου 2022

North West: Τo στιλ της ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στην Paris Couture Week
Οι εμφανίσεις της που μας εντυπωσίασαν

Η North West ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε σε αυτήν την Εβδομάδα Ραπτικής του Παρισιού.

Το μεγαλύτερο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West αναδείχθηκε σε αστέρι του στιλ χάρη σε μία σειρά από μοναδικά stylish σύνολα. Η 9χρονη North βρέθηκε στη front row για να παρακολουθήσει το show του οίκου Balenciaga, αλλά και τη συλλογή που δημιούργησε ο Olivier Rusteing του Balmain για τον Jean Paul Gaultier ενώ στη συνέχεια εξερεύνησε τα αξιοθέατα του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένου του Λούβρου.

Περπατώντας δίπλα-δίπλα με τη reality star και επιχειρηματία μητέρα της, η North West έχει πάρει κομψά στοιχεία από τους δύο γονείς της, φορώντας κομμάτια από labels όπως Balenciaga, Crocs και ακόμη και Pastelle, τo brand που ίδρυσε ο μπαμπάς Kanye το 2004.

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Την Τρίτη, η West βγήκε με τη μητέρα της για να επισκεφτεί το κατάστημα Balenciaga στο Παρίσι, όπου φόρεσε ένα look φόρο τιμής στον πατέρα της. Φορούσε ένα vintage oversized jacket από το Pastelle. Ο ράπερ είχε φορέσει το ίδιο jacket στα American Music Awards του 2008.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, ενώ δειπνούσε στο εστιατόριο Ferdi, η West φόρεσε ένα oversized μαύρο τζιν μπουφάν πάνω από ένα μαύρο μπλουζάκι Balenciaga, μαύρο παντελόνι και τις πλατφόρμες Crocs x Balenciaga. Oλοκλήρωσε το look με ένα κολιέ με charms και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Για το δεύτερο couture show του Demna Gvasalia για τον Balenciaga την Τετάρτη, η West φόρεσε ένα μακρυμάνικο μαύρο graphic T-shirt του οίκου μόδας σε συνδυασμό με σκισμένο μαύρο τζιν, μαύρα γυαλιά ηλίου και την ίδια πλατφόρμα Crocs. Κάθισε στην πρώτη σειρά με τη γιαγιά της, Kris Jenner, ενώ η μητέρα της περπάτησε στην πασαρέλα.

Jenny.Gr

Την ίδια μέρα, μαμά και κόρη άλλαξαν γρήγορα για να βρεθούν στη συνέχεια στο show ραπτικής του Jean Paul Gaultier, στο οποίο ήταν guest designer ο Olivier Rousteing, ο creative director του Balmain.

Το ντουέτο μαμάς- κόρης έγινε γρήγορα viral στα social media, με την εμφάνισή τους να παραπέμπει σε εκείνη του Gaultier και της Madonna στο amfAR το 1992.

Η Kardashian φορούσε ένα pinstripe φόρεμα σε στιλ bustier και φούστα με ρίγες. Το look ήταν μια σύγχρονη εκδοχή της εμφάνισης της Madonna από το '92, μόνο που εκείνο αποκάλυπτε το γυμνό στήθος της. Η West φορούσε ένα button-down top και μια μαύρη γραβάτα κάτω από ενα γιλέκο φόρεμα και μαύρες δερμάτινες μαύρες μπότες. Τελευταία πινελιά της 90s grunge εμφάνισης; Φυσικά η τραγιάσκα και μια ασημένια αλυσίδα στη μύτη.

Jenny.Gr
Photo credits: Splash News/Ideal Image

Το πρόγραμμα τους περιλάμβανε επίσκεψη στο διάσημο Μουσείο του Λούβρου την Πέμπτη, η West φόρεσε περισσότερα ρούχα από τη συνεργασία των Crocs και Balenciaga, φορώντας για άλλη μια φορά τις πλατφόρμες και μια μαύρη τσάντα χιαστί. Φορούσε επίσης ένα μαύρο τζιν παντελόνι και κάτι που έμοιαζε με κουκούλα Balenciaga με τις λέξεις "North" και "Balenciaga" πάνω του.

Δεν ξέρουμε αν η μικρή North έκανε το styling μόνη της ή με την βοήθεια επαγγελματία - η μητέρα της άλλωστε μπορεί να καλέσει όποιον ειδικό θέλει όποτε τον χρειάζεται- πάντως το αποτέλεσμα έκανε τους πάντες να μιλούν για ένα ανερχόμενο αστέρι της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.