ΣΤΙΛ

Τα μεγαλύτερα vintage fashion trends του 2023 που θα θέλεις να φορέσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Ιανουαρίου 2023

Τα μεγαλύτερα vintage fashion trends του 2023 που θα θέλεις να φορέσεις
Instagram/jennywalton
Η αγάπη για το βίντατζ δεν ξεθωριάζει τόσο εύκολα και το 2023 θα είναι ακόμα μια χρονιά με βαρύ βίντατζ αποτύπωμα! Ποια όμως θα είναι τα fashion trends που θα θέλεις να φορέσεις;

Η βίντατζ επέλαση συνεχίστηκε και όλο το 2022, στα κόκκινα χαλιά και στα πεζοδρόμια! Ενώ η εμμονή με τα 90’s του Jean Paul Gaultier, η Tom Ford εποχή της Gucci και τα Dior του John Galliano συνεχίζουν ακάθεκτα την πορεία τους στις καρδιές και τις φωτογραφίες των celebrities και των influencers, τους τελευταίους 12 μήνες είδαμε και αρκετές σημαντικές στιγμές με βίντατζ Versace, Dolce & Gabbana και Chanel.

Το 2023 η αγάπη για το βίντατζ θα συνεχιστεί και αρκετοί οίκοι μόδας ξεκινούν να ανοίγουν τις αρχειοθήκες τους με τα βίντατζ κομμάτια τους. Εντωμεταξύ οι λιγότερο γνωστοί σχεδιαστές θα είναι όλο και πιο περιζήτητοι, καθώς όσοι έχουν πιάσει τον «βίντατζ παλμό», θα θελήσουν να εξερευνήσουν διαφορετικές εποχές της ιστορίας της μόδας.

Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε ποιές προβλέπεται να είναι οι βίντατζ τάσεις το 2023!

Καθημερινό βίντατζ


Το 2022 είδαμε πολλούς celebrities να ενσωματώνουν βίντατζ στης καθημερινή τους γκαρνταρόμπα. Αυτό το trend θα συνεχιστεί και το 2023, με τις αγορές second-hand να γίνονται πλέον συνήθεια.

Το επίδραση του Met Gala


Με το θέμα του 2023 Met Gala να είναι Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, το σχεδιαστικό αρχείο του Lagerfeld από τη Chanel, τη Fendi, τη Patou, είναι σίγουρο πως θα αναγεννηθεί και θα παρουσιαστεί στο κοινό, όπως ποτέ άλλοτε. Σίγουρα όχι μόνο για την πρώτη Δευτέρα του Μαϊου!

Το Naked Dress


Το trend του naked dress δεν πάει πουθενά, άρα δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα διάφανα φορέματα έχουν αρχίσει να γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή και στον βίντατζ κόσμο.

Minimal 90's


Ενώ τα 90’s και τα 00’s κομμάτια παραμένουν δημοφιλή, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα για μια μετακίνηση σε πιο μινιμαλιστικά στυλ το 2023.

Διάφορες χρονολογίες

Εκτός από τα 90's και 00's, το 2023 αναμένεται να «ξαναζωντανέψουν» πολλά στυλ από τις δεκαετίες του 1950 και του 1980.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.