ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Οlivier Rousteing είναι ο νέος guest designer του Jean Paul Gaultier


JTeam

8 Μαρτίου 2022

O Οlivier Rousteing είναι ο νέος guest designer του Jean Paul Gaultier
Instagram @olivier_rousteing
«Πάντα είχα εμμονή με τον κόσμο του Jean Paul Gaultier και πάντα με ενέπνεε», είπε ο σχεδιαστής

Μετά τoν Glenn Marten, guest designer του οίκου Jean Paul Gaultier γίνεται ο Olivier Rousteing. «Πάντα είχα εμμονή με τον κόσμο του Jean Paul Gaultier και πάντα με ενέπνεε», είπε ο σχεδιαστής, η δουλειά του οποίου έχει επηρεαστεί σημαντικά από τις βάτες, τις ρίγες και τους κορσέδες του Gaultier.

Η συνεργασία τους θα παρουσιαστεί στο Παρίσι τον Ιούλιο, και θα αποτίσει φόρο τιμής στο «glamour και το sexiness» του enfant terrible της μόδας.

«Θεωρώ πως ο Gaultier βοήθησε πολύ κόσμο της γενιάς μου να νιώσει ο εαυτός του», συνέχισε ο Rousteing. «Οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται ποιος ήταν ο πραγματικός πρωτοπόρος της εποχής, ο οποίος πάλεψε για όσα παλεύουμε εμείς σήμερα».

Για την κολεξιόν του Balmain για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022, ο σχεδιαστής πειραματίστηκε με τις φόρμες και τα υφάσματα, τις αντιθέσεις και το ανδρόγυνο στοιχείο.

Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με ρούχα που θύμιζαν πανοπλία. Τα δυνατά, ανδρικά σχήματα σημαδεύονταν με πιο θηλυκά υφάσματα όπως φτερά και δαντέλες σε μαύρο, λευκό και μεταλλικό χρώμα, ενώ τα υποδήματα κυμαίνονταν από πέδιλα gladiator με τακούνι μέχρι σέξι μπότες ψηλά στους μηρούς και πλατφόρμες. Ο Rousteing τόνισε τα εξωτερικά ενδύματα για τα οποία είναι γνωστός ο οίκος, παρουσιάζοντας oversized γούνινα παλτό, biker jackets και κομψά blazers στην πασαρέλα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.