ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Celine του Hedi Slimane επιστρέφει επιτέλους στις πασαρέλες


JTeam

25 Νοεμβρίου 2022

Η Celine του Hedi Slimane επιστρέφει επιτέλους στις πασαρέλες
Instagram/Celine
Μετά από δυο χρόνια απουσίας από τις πασαρέλες, ο γαλλικός οίκος μόδας Celine θα παρουσιάσει την FW 2023 συλλογή του στο The Wiltern στο L.A.

Ο Hedi Slimane, o creative director του οίκου μόδας Celine, έχει μεγάλα σχέδια στα σκαριά για το τέλος του χρόνου. Ο γάλλος couturier, ο οποίος δεν παρουσίασε καμία συλλογή στα fashion weeks από την αρχή της πανδημίας του Covid-19, ανακοίνωσε την επιστροφή του brand στις πασαρέλες για την FW 2023 συλλογή του.

Jenny.Gr
Instagram/Celine


Η παρουσίαση και η μεγάλη επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου 2022, δύο μήνες μετά την επίσημη σεζόν των shows, στο The Wiltern του Los Angeles, ένα σημείο που αγαπούσε από την εποχή που ήταν ακόμα στον Saint Laurent.

Παρόλο που η Celine παρέκαμψε τη σεζόν ss 2023, ένα exclusive φιλμάκι αναμένεται να δημοσιευθεί αργότερα μέσα στον μήνα, στο website του οίκου και στους λογαριασμούς του στα social media.

Γενικά ο Δεκέμβρης θα είναι ένας ήσυχος μήνας για το fashion industry, με μόνο τον οίκο Dior να παρουσιάζει την pre-fall menswear συλλογή του στην Αίγυπτο και τη Chanel να πηγαίνει στη Σενεγάλη για το ετήσιο Métiers d’Art show. Οπότε η πολυαναμενόμενο επιστροφή της Celine στις πασαρέλες θα καταστήσει την προσοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.