ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Ludovic de Saint Sernin είναι ο νέος creative director της Ann Demeulemeester


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ludovic de Saint Sernin είναι ο νέος creative director της Ann Demeulemeester
Instagram/ludovicdesaintsernin
Το brand Ann Demeulemeester βρήκε τον νέο creative director του στο πρόσωπο του Ludovic de Saint Sernin, ύστερα από χρόνια συνεργασίας με "ανώνυμη" σχεδιαστική ομάδα.

Ο Ludovic de Saint Sernin θα δείξει την πρώτη του συλλογή για τον οίκο στο Paris Fashion Week για το fw ‘23.

Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί μια αλλαγή κατεύθυνσης για το brand, το οποίο αγοράστηκε από τον Claudio Antonioli το 2020. Η ανακοίνωση έγινε με έναν πολύ ενδιαφέρον και διαφορετικό τρόπο, με εικόνες του ίδιου του σχεδιαστή να φοράει παλιά κομμάτια του brand από τη δεκαετία του ‘90.

Το Ann Demeulemeester στην επίσημη ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων είπε: “Αισθησιασμός, ένταση, σιλουέτες, ρευστότητα, αγριάδα και γραφικά είναι οι πυλώνες γύρω από τους οποίους ο Ludovic de Saint Sernin θα χτίσει τη νέα πορεία του Ann Demeulemeester brand”.

O Ludovic de Saint Sernin γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και μεγάλωσε στο Παρίσι. Είναι 27 ετών και οι δημιουργίες του έχουν αγαπηθεί για την gender-fluid αισθητική τους από αρκετούς celebrities όπως η Dua Lipa και η Hailey Bieber. Το ομώνυμο brand του το ίδρυσε το 2017 και πριν από αυτό δούλευε για τον οίκο Balmain.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.