ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα εποχή της Victoria's Secret; Τα shows επιστρέφουν, σε «καινούρια εκδοχή»


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Η νέα εποχή της Victoria's Secret; Τα shows επιστρέφουν, σε «καινούρια εκδοχή»
Splash News
Οι επιδείξεις που παραλίγο να γίνουν cancelled, λένε πως αλλάζουν. Για να δούμε

Θυμάστε που κάποτε μιλούσαμε για το τέλος των άλλοτε θρυλικών shows της Victoria’s Secret; Ε, όπως όλα τα πράγματα που έχουν γίνει cancelled, έτσι κι αυτό, επιστρέφει – σε μία «νέα εκδοχή», ωστόσο.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, Timothy Johnson, επιβεβαίωσε ότι οι διάσημες επιδείξεις επιστρέφουν έπειτα από μία σχεδόν τετραετή παύση, σε μία προσπάθεια του brand να επαναπροσδιορίσει την εικόνα του.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο marketing για να επενδύσουμε στην επιχείρηση, τόσο για να διευρύνουμε το κοινό, όσο και για να υποστηρίξουμε τη νέα εκδοχή του fashion show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αργότερα, φέτος», δήλωσε σε συνέδριο.

Κάποτε, όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία αυτές τις επιδείξεις. Τεράστια ονόματα – από τη Rihanna και την Taylor Swift, μέχρι τον Weeknd αμέσως μόλις χώρισε με τη Bella Hadid και τον Harry Styles – συνόδευαν τα πανέμορφα μοντέλα που περπατούσαν γεμάτα ενέργεια, έστελναν φιλιά στην κάμερα, το ζούσαν, τέλος πάντων. Μετά, μάθαμε την αλήθεια.

H Victoria’s Secret ακύρωσε το show του 2019 για πρώτη φορά μετά από χρόνια, όταν ο CEO της μητρικής της εταιρείας, Les Wexner, ενεπλάκη στο σκάνδαλο Epstein. Άρθρο των NY Times που δημοσιεύθηκε αργότερα, έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του διευθυντή marketing, Edward Razek – φυσικά, ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα.

Μοντέλα μιλούσαν για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, ψυχολογικά προβλήματα και διατροφικές διαταραχές, αποδομώντας πλήρως την εικόνα του brand. Αποκάλυψαν πως πάλευαν να έχουν την τέλεια εικόνα, βάζοντας την υγεία τους σε κίνδυνο.

Τώρα, η VS λέει πως τα πράγματα αλλάζουν. Για να δούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.