ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«Kaiser Karl»: Και ταινία και σειρά στο Disney+ για τον θρυλικό Karl Lagerfeld - Ποιοι θα τον υποδυθούν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Μαρτίου 2023

«Kaiser Karl»: Και ταινία και σειρά στο Disney+ για τον θρυλικό Karl Lagerfeld - Ποιοι θα τον υποδυθούν
splashnews.com
Εκτός από την ταινία, ετοιμάζεται και μια σειρά

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld και ο κόσμος είναι ακόμα σε μια διαδικασία αξιολόγησης της κληρονομιάς του. Αυτή τη χρονιά το θέμα του Met Gala είναι αφιερωμένο, προφανώς, στον Γερμανό σχεδιαστή, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του κράτησε το τιμόνι του οίκου Chanel, του οίκου Fendi και του δικού του ομώνυμου brand. Εκτός αυτού, ετοιμάζεται για την μεγάλη οθόνη μια ταινία για τη ζωή του Lagerfeld, με πρωταγωνιστή τον Jared Leto και μια σειρά στο Disney+ που μόλις βρήκε τον κεντρικό ήρωα και δεν είναι άλλος από τον Ισπανογερμανό ηθοποιό Daniel Brühl.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ο Brühl θα υποδυθεί τον επαναστατικό creative director στη σειρά "Kaiser Karl", η οποία θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια. Ο Brühl έχει αρκετά μεγάλη καριέρα και ήταν υποψήφιος για BAFTA, Χρυσή Σφαίρα, SAG και Critics’ Choice Award για την ταινία "Rush", στην οποία υποδύθηκε τον θρύλο της F1, Niki Lauda.

Σύμφωνα με την περίληψη, το Kaiser Karl θα αποτυπώσει «την ανάδειξη του Karl Lagerfeld μέσα από την υψηλή ραπτική του Παρισιού την δεκαετία του 1970. Το 1972, ο 38χρονος Karl Lagerfeld φιλοδοξούσε να γίνει ο πιο διάσημος σχεδιαστής μόδας, την περίοδο που μεσουρανούσε ο Yves Saint Laurent. Αφού συνάντησε και ερωτεύτηκε τον Jacques de Bascher, έναν νεαρό δανδή, βρέθηκε να ανταγωνίζεται τον Yves Saint Laurent και τον Pierre Bergé. Γεμάτη από αντιπαλότητες, εγωιστικές μάχες, πάρτι και παρακμή, τραγικούς έρωτες και μαγικές φιλίες, αυτή είναι η ιστορία του Kaiser Karl και της φανατικής του αναζήτησης για αναγνώριση».

Τα γυρίσματα γίνονται αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, στο Μονακό και την Ιταλία με σκηνοθέτες τον Jérôme Salle και την Audrey Estrougo. Το σενάριο το υπογράφει η Isaure Pisani-Ferry με βοήθεια από την Raphaëlle Bacqué, την συγγραφέα της βιογραφίας του σχεδιαστή από το 2019 Kaiser Karl: The Life of Karl Lagerfeld, πάνω στην οποία έχει βασιστεί και η σειρά.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.