ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Irina Shayk με το uber sexy look της στις Κάννες, εντυπωσίασε, δίχασε, το 'ζησε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Μαΐου 2023

Η Irina Shayk με το uber sexy look της στις Κάννες, εντυπωσίασε, δίχασε, το 'ζησε
GETTY IMAGES
Η οπτικοποίηση της φράσης «Sexy και όποιος αντέξει» από το διάσημο μοντέλο

Ναι, είναι αλήθεια. Το διάσημο και πανέμορφο μοντέλο Irina Shayk «έπαθε» Julia Fox με αποτέλεσμα οι δύο τελευταίες της εμφανίσεις στις Κάννες να διχάζουν των κόσμο. Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι η Irina Shayk κατέφθασε σε ένα ακόμα event του Φεστιβάλ των Καννών με ένα super-naked φόρεμα ή καλύτερα super-naked look.

Στο Hotel Martinez το 38χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε φορώντας ένα εντελώς διάφανο μαύρο, αμάνικο φόρεμα μέχρι το γόνατο, με μεγάλα κρύσταλλα στο στήθος και στους ώμους. Η Irina μέσα από το φόρεμα αποφάσισε να φορέσει μόνο εσώρουχα με το λογότυπο της Gucci, ενώ ολοκλήρωσε το look με ασορτί opera-γάντια, κάλτσες και strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το μαύρο, μακρύ σακάκι, που φόρεσε για λίγο από πάνω, ήταν key item.

Το κεφάλι της ήταν πολύ προσεγμένο και σικάτο με διαμαντένια drop σκουλαρίκια και μεγάλα cat-eye Gucci γυαλιά ηλίου. Όσο για το beauty κομμάτι, τα κατακόκκινα ζουμερά χείλη και τα γυαλιστερά waves «έδεσαν» όμορφα με το sexy αυτό outfit.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.