ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε το πιο hot (και επικίνδυνο) παπούτσι του 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Αυγούστου 2023

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε το πιο hot (και επικίνδυνο) παπούτσι του 2023
Instagram/jlo
Γιατί αν δε το φορούσε η Τζένιφερ Λόπεζ, ποια θα το φορούσε;

Σε γενικές γραμμές όλοι γνωρίζουμε πως οι τάσεις που εμφανίζονται ξαφνικά και κάνουν «τον χαμό» τους, είναι αυτές που θα κρατήσουν μια σεζόν το πολύ και στη συνέχεια θα χαθούν στην ανυπαρξία. Αλλά σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Αυτή τη χρονιά η εξαίρεση ήταν τα παπούτσια σε μεταλλικά χρώματα. Ναι, ήμασταν σίγουροι πως μετά το μεγάλο μπαμ που έκαναν τον χειμώνα, θα εξαφανίζονταν. Είχαμε όμως άδικο, διότι είναι ακόμα εδώ.

Είδαμε πολλές κομψές κυρίες αυτή τη χρονιά με λαμπερά, μεταλλικά παπούτσια, όπως την Αμάλ Κλούνεϊ και την Κέιτ Μίντλετον. Αυτή όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις δεν είναι άλλη από την ντίβα Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας μεταλλικά πέδιλα.

Η Τζένιφερ πόσταρε μια νυχτερινή φωτογραφία φορώντας ένα κολλητό maxi φόρεμα, με ένα μεγάλο σκίσιμο και έντονο print, σεταρισμένο με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με χοντρό τακούνι και -πραγματικά- τεράστια φιάπα. Sexy, καλοκαιρινό και μας αρέσει πολύ! Καλό θα είναι όμως, αν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ ένα παρόμοιο παπούτσι, να ξέρεις πως να το περπατήσεις, διότι τόσο ψηλή φιάπα και τόσο ψηλό τακούνι εγκυμονούν κινδύνους.

Jenny.Gr
Instagram/jlo

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο hot μεταλλικά πέδιλα και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.