ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Πάμελα Άντερσον πρωταγωνιστεί στην SS2024 καμπάνια της Proenza Schouler


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2024

Η Πάμελα Άντερσον πρωταγωνιστεί στην SS2024 καμπάνια της Proenza Schouler
Proenza Schouler
Η Πάμελα Άντερσον γίνεται το νέο, φρέσκο, πρόσωπο της Proenza Schouler

Η γνωστή ηθοποιός Πάμελα Άντερσον είναι το νέο πρόσωπο του brand Proenza Schouler και φυσικά πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια του brand για την Άνοιξη του 2024.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν η Πάμελα Άντερσον εξήγησε τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε να φοράει make up. Η εξήγηση δόθηκε μετά από μερικές δημόσιες εμφανίσεις της χωρίς να είναι βαμμένη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Σε συνέντευξή της λοιπόν είπε πως από όταν η make-up artist έφυγε από τη ζωή το 2019, δεν ένιωσε ποτέ ξανά άνετα να φοράει make up χωρίς αυτήν δίπλα της.

Jenny.Gr
Proenza Schouler

Μετά από αυτή τη μεγάλη -ειλικρινά μεγάλη- απόφαση η ηθοποιός πειραματίζεται με μια πιο raw προσέγγιση στη μόδα και στην ομορφιά. Αυτό ακριβώς την έφερε στη θέση που βρίσκεται τώρα, δηλαδή να ποζάρει για την καμπάνια της Proenza Schouler και τις μινιμαλιστικές καθαρές γραμμές της. Εξαιρετική δουλειά από το brand και μια νέα, πιο προσιτή και πιο αληθινή Πάμελα.

Δες στην παρακάτω gallery όλη την καμπάνια της Πάμελα Άντερσον για την Proenza Schouler!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.