ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Μάργκο Ρόμπι και ο στιλίστας της θα εκδώσουν το «ροζ» βιβλίο της Barbie


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιανουαρίου 2024

Η Μάργκο Ρόμπι και ο στιλίστας της θα εκδώσουν το «ροζ» βιβλίο της Barbie
Instagram/andrewmukamal
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Barbie και ο στιλίστας της ετοιμάζονται να εκδώσουν ένα βιβλίο με όλα τα looks της ταινίας και του press tour

Ο στιλίστας της Μάργο Ρόμπι, Άντριου Μουκαμάλ, ανακοίνωσε με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα νέο και πολύ «ροζ» project. Ένα νέο βιβλίο ετοιμάζεται από αυτόν και την Barbie της μεγάλη οθόνης παρουσιάζοντας όλα τα looks από την ταινία και από το αλησμόνητο press tour.

Το βιβλίο ,που θα ονομάζεται «Barbie: The World Tour» και θα κοστίζει $50, προβλέπεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου, δύο μέρες δηλαδή πριν η λαμπερή πρωταγωνίστρια πατήσει στο κόκκινο χαλί των Oscars. Βέβαια μετά τις ανακοινώσεις των υποψηφίων για τα βραβεία και την Μάργκο να μη βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, ίσως δεν γίνει το buzz που περίμεναν.

Το εξώφυλλο του βιβλίο όμως δεν απογοητεύει και παρουσιάζει με ακρίβεια το περιεχόμενο. Στο εξώφυλλο λοιπόν βλέπουμε την Μάργκο Ρόμπι στην κλασική πόζα «Barbie στο κουτί», φορώντας ένα ροζ τουίντ κοστούμι και ένα bra top με παγιέτες, ενώ γύρω της υπάρχουν αξεσουάρ και τσάντες Chanel.

Ο στιλίστας, ο οποίος βρισκόταν πίσω από όλα τα looks της ηθοποιού στο press tour, έγραψε «Το βιβλίο ήταν μια ιδέα που είχα όταν ήμουν στο σαλόνι μου και ξεκινούσα να ονειρεύομαι την γκαρνταρόμπα της Barbie στο press tour τον Μάρτιο του 2023. Δεν περίμενα ποτέ πως το βιβλίο θα έβγαινε μερικούς μήνες μετά».

Ο Μουκαμάλ και η Μάργκο Ρόμπι εργάστηκαν μαζί για τη δημιουργία του βιβλίου και αφού το press tour τελείωσε νωρίτερα λόγω της SAG-AFTRA απεργίας, ήθελαν ο κόσμος να δει και όλα τα υπόλοιπα looks που ποτέ δεν κατάφεραν να δουν το φως της ημέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.