ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Prada είναι το Νο1 hot brand για το τελευταίο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με το Lyst Index


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιανουαρίου 2024

Η Prada είναι το Νο1 hot brand για το τελευταίο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με το Lyst Index
Instagram/prada
Η Prada παίρνει τη θέση της Miu Miu στην κορυφή

Ο ιταλικός οίκος μόδας Prada βρίσκεται στην κορυφή των πιο hot brand για το 4ο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με το Lyst. Μετά την πανδημία και την κρίση που έφερε, ο οίκος επανήλθε για τα καλά και ήδη έχει εμφανιστεί στην πρώτη θέση της λίστας τρεις φορές από το 4ο τρίμηνο του 2022, ενώ τους τελευταίους μήνες είχε αύξηση στις αναζητήσεις του κατά 41% παγκοσμίως.

Δυστυχώς όμως η επιτυχία του ενός, είναι η «αποτυχία» του άλλου και έτσι το «αδερφάκι» της Prada, η Miu Miu, η οποία κατείχε την πρώτη θέση το προηγούμενο τρίμηνο, έπεσε στη δεύτερη. Αν και το λες μεγάλη επιτυχία για την Μιούτσια Πράντα να έχει και τα δύο της brands στις δύο πρώτες θέσεις της λίστας.

Άλλα ονόματα στη λίστα για τα πιο hot brands του 4ου τριμήνου ήταν η Moncler στο νούμερο, όπου ανέβηκε δύο θέσεις, ο Balenciaga που επίσης ανέβηκε δύο θέσεις και έφτασε στο νούμερο 12, η Burberry στο νούμερο 9, ανεβαίνοντας μια θέση και ο Jacquemus στην 8η θέση. Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση της The Row για πρώτη φορά στο top 20, με τις αναζητήσεις της να βλέπουν αύξηση της τάξεως του 93%. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως το 2023 ήταν το έτος του «quiet luxury», ενός trend για το οποίο υπάρχει κυριολεκτικά η The Row από την ίδρυσή της το 2006.

Η UGG επίσης εμφανίστηκε και πάλι στη λίστα, με τελευταία παρουσία το 40 τρίμηνο του 2022. Ανέβηκε στη θέση νούμερο 17, ενώ τα UGG Tasman slippers βρίσκονται τη θέση νούμερο 6 της λίστας με τα πιο hot προϊόντα. Στην πρώτη θέση βέβαια αυτής της λίστας δεν είναι άλλο αντικείμενο παρά η Margaux τσάντα της The Row, η οποία έχει ήδη το παρατσούκλι «νέα Birkin».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.