ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Νικολά Ντι Φελίτσε θα είναι ο νέος guest designer για τη συλλογής Υψηλής Ραπτικής του οίκου Jean Paul Gaultier


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Μαρτίου 2024

Ο Νικολά Ντι Φελίτσε θα είναι ο νέος guest designer για τη συλλογής Υψηλής Ραπτικής του οίκου Jean Paul Gaultier
Instagram/nicolas.difelice
Ο Νικολά Ντι Φελίτσε της Courrèges θα δείξει τη νέα του συλλογή Υψηλής Ραπτικής για τον Jean Paul Gaultier τον Ιούνιο

Ο σχεδιαστής της Courrèges, Νικολά Ντι Φελίτσε, ανακοινώθηκε πως θα είναι ο νέος guest designer της συλλογής Υψηλής Ραπτικής του οίκου Jean Paul Gaultier. Ο Βέλγος σχεδιαστής μόδας θα παρουσιάσει τη συλλογή του στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Couture Week αυτόν τον Ιούνιο.

Ο Ντι Φελίτσε θα είναι ο έβδομος κατά σειρά guest designer για τον οίκο Jean paul Gaultier αμέσως μετά τη Σιμόν Ρόσα. Ο βετεράνος σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γοτιέ αμέσως μετά την απόσυρσή του από τον ενεργό στίβο της μόδας αποφάσισε πως θα καλεί νέους, ταλαντούχους σχεδιαστές ως guest designers στις συλλογές Υψηλής Ραπτικής του, ώστε να δώσουν μια νέα πνοή και φρέσκια ματιά στα απαράμιλλα αρχειακά κομμάτια του.

«Βρήκα τον Νικολά τολμηρό και δημιουργικό από το ξεκίνημα της καριέρας του. Το να τον επιλέξω ευθυγραμμίζεται τέλεια με την ιδέα του να δω τι μπορεί να φέρει ένας σχεδιαστής στο στιλ μου. Στα τρία χρόνια της πορείας του στην Courrèges ο Νικολά κατάφερε να αναβιώσει το στιλ του brand επιτυχημένα, ενώ έφερε και νέες επιρροές στο τραπέζι. Μπορείς αμέσως να καταλάβεις τι τον ενέπνευσε από την Courrèges και τι δημιούργησε αυτός» είπε ο Ζαν Πολ Γκοτιέ στο WWD.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.