ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής: Η διακριτική γοητεία της Chanel στην Όπερα του Παρισιού


JTeam

26 Ιουνίου 2024

Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής: Η διακριτική γοητεία της Chanel στην Όπερα του Παρισιού
CHANEL
Η Chanel μας παρουσίασε τη νέα συλλογή Υψηλής Ραπτικής

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel παρουσίασε τη fall 2025 Couture συλλογή του στο Paris Palais Garnier Opera στα πλαίσια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής. Σύμφωνα με τον οίκο, το Στούντιο Δημιουργίας Μόδας της Chanel παρουσίασε τη συλλογή.

Η συλλογή Υψηλής Ραπτικής της Chanel για τη σεζόν φθινόπωρο 2025 ήταν γεμάτη από λαμπερά βραδινά σύνολα, tweed υφάσματα, όγκους και φιόγκους. Είδαμε σακάκια γεμάτα με φιόγκους, κομψά παλτό, φορέματα με μπούστο, μαργαριταρένιες λεπτομέρειες, φουσκωτά μανίκια, φούστες μέχρι το γόνατο και λάμψεις. Φυσικά και η πασαρέλα έκλεισε με ένα ταφταδένιο φουσκωτό νυφικό γεμάτο με λουλούδια.

Η Βιρζινί Βιάρντ, η πρώην creative director του οίκου, αποχώρησε στις αρχές Ιουνίου μετά από πέντε χρόνια στο «τιμόνι» και άλλα τριάντα σε διάφορες άλλες θέσεις. Υπάρχουν πολλές εικασίες για το ποιος θα πάρει τη θέση της, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση.

Δες στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.