ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής: Η χαρά της ζωής και η Ντίτα Φον Τιζ στο show του Alexis Mabille


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιουνίου 2024

Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής: Η χαρά της ζωής και η Ντίτα Φον Τιζ στο show του Alexis Mabille
Ένα show από τον Alexis Mabille που θα το θυμόμαστε για καιρό

Ένα ακόμα show της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν η Couture συλλογή του οίκου για τη σεζόν fall 2025 του Alexis Mabille. Όχι μόνο για τα looks στην πασαρέλα, αλλά και για τη συνολική αίσθηση, την τοποθεσία και φυσικά το act της Ντίτα Φον Τιζ στο τέλος.

Στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο Lido προσκάλεσε ο οίκος Alexis Mabille το κοινό του ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν την χαρά της ζωής. Μια πραγματική γιορτή μέσα από μια συλλογή που κεντρικός άξονας ήταν τα υφάσματα. Τα αέρινα κρεπ, τα αισθησιακά ζέρσεϊ, τα γραμμικά σατέν, τα λαμπερά λαμέ, τα ήσυχα βελούδα και οι αστραφτερές παγιέτες ακτινοβολούσαν χαρά και ζωντάνια.

Μια συλλογή για τις γυναίκες που χαίρονται τη ζωή, είναι κομψές αλλά και δυναμικές, όπως επίσης αισθησιακές αλλά και έντονες. Μια συλλογή σαν ένα ποτήρι σαμπάνιας. Το ποτήρι που η Ντίτα Φον Τιζ έκανε το νούμερό της στο τέλος του show.

Δες στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.