ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Moschino: Η πρώτη καμπάνια του Άντριαν Απιολάζα «κλείνει το μάτι» στον ιδρυτή του οίκου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιουλίου 2024

Moschino: Η πρώτη καμπάνια του Άντριαν Απιολάζα «κλείνει το μάτι» στον ιδρυτή του οίκου
Moschino
Η πρώτη καμπάνια του Απιολάζα για τον μιλανέζικο οίκο

Ο Άντριαν Απιολάζα, ο νέος creative director του ιταλικό οίκο Moschino, παρουσίασε την πρώτη του καμπάνια και όπως περιμέναμε, είναι μια ωδή στην πόλη του ιδρυτή και στην καθημερινή της ζωή. Η καμπάνια τιτλοφορείται «Collezione 0» και εξιστορεί την ιστορία πέντε γυναικών καθώς απολαμβάνουν την πόλη του Μιλάνου.

Τα μοντέλα, τα οποία είναι ντυμένα με ρούχα από την fall 2024 συλλογή του Απιολάζα φωτογραφίζονται να ψωνίζουν από τοπικά μανάβικα, να διαλέγουν δίσκους ή να επισκέπτονται θρυλικά σημεία της πόλης, όπως το Duomo. Συνεχίζοντας την παράδοση του Φράνκο Μοσκίνο, του ιδρυτή της Moschino, ο Άντριαν Απιολάζα φωτογραφίζεται και αυτός στο background σε ρόλο κομπάρσου.

Ο νέος creative director παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για τον Moschino στο Milan Fashion Week. Ο Άντριαν Απιολάζα πήρε τη θέση αυτή τον Ιανουάριο του 2024 μετά τον ξαφνικό θάνατο του Ντάβιντε Ρένε τον Νοέμβριο, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζέρεμι Σκοτ μετά από μια δεκαετία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.