ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ντιλάρα Φιντίκογλου δημιουργεί μια capsule συλλογή με Y2K αισθητική με την Heaven by Marc Jacobs


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιουλίου 2024

Η Ντιλάρα Φιντίκογλου δημιουργεί μια capsule συλλογή με Y2K αισθητική με την Heaven by Marc Jacobs
Heaven by Marc Jacobs
Η Τζίτζι Χαντίντ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της συλλογής της Ντιλάρα Φιντίκογλου με τη Heaven by Marc Jacobs

Η Ντιλάρα Φιντίκογλου συνεργάζεται με την Heaven by Marc Jacobs σε μια νέα capsule συλλογή και το αποτέλεσμα είναι νοσταλγικό, edgy και πολύ fashion. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Τζίτζι Χαντίντ με το κλασικό μαύρο μολύβι της δεκαετίας στα μάτια.

Η σχεδιάστρια μόδας με καταγωγή από την Τουρκία και τη Βρετανία συνάντησε και πάλι τα εφηβικά της χρόνια μέσα από μια capsule συλλογή, η οποία ενσωματώνει τα αγαπημένα της θέματα, τον ρομαντισμό, το grunge και τη Y2K αισθητική. Επίσης υπάρχουν αναφορές στα αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα και μουσικούς της εφηβείας της, όπως η Αβρίλ Λαβίν, οι Runaways, οι Bikini Kill και οι Girlschool. Η συλλογή είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια αυτοέκφραση για τη σχεδιάστρια, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως gothic Lolita.

Jenny.Gr
Heaven by Marc Jacobs

«Ένα μέρος μου παραμένει ακόμα και σήμερα στην εφηβεία. Αισθάνομαι πως τα εφηβικά μου χρόνια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή και την αισθητική μου» αναφέρει η Ντιλάρα σε μια συνέντευξη.

Όταν η Ντιλάρα Φιντίκογλου ήταν έφηβη είχε αγοράσει ένα ζευγάρι μπλε πλατφόρμες του Marc Jacobs με έναν μαύρο φιόγκο και πολύ συχνά επισκεπτόταν το κατάστημα του σχεδιαστή στην Κωνσταντινούπολη. Φυσικά και σχεδίασε ένα τέτοιο ζευγάρι για τη capsule αυτή συλλογή με μεταλλικά κουμπώματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.