ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το «In Vogue: The 90s» έρχεται στο Disney+ για μια γερή δόση μόδας από την περασμένη δεκαετία


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Αυγούστου 2024

Το «In Vogue: The 90s» έρχεται στο Disney+ για μια γερή δόση μόδας από την περασμένη δεκαετία
GETTY IMAGES
Στο «In Vogue: The 90s» θα μάθουμε τα πάντα για την μόδα σε αυτή την επαναστατική δεκαετία

Το Disney+ μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ-σειρά, το οποίο εξιστορεί το τι συνέβη στην βιομηχανία της μόδας τη δεκαετία του ’90. Με τίτλο «In Vogue: The 90s», το ντοκιμαντέρ-σειρά δείχνει γνωστούς editors, όπως η Άννα Γουίντουρ και ο Έντουαρντ Ένινφουλ, να μιλούν για μεγάλα fashion events, σαν το Met Gala και να αναλύουν τις τάσεις της περασμένης δεκαετίας.

Jenny.Gr

Το «In Vogue: The 90s» θα βγει σε έξι επεισόδια, στα οποία θα δούμε σημαντικά μοντέλα των 90’s, όπως η Κλόντια Σίφερ, η Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ μαζί με hot σχεδιαστές της εποχής, όπως η Ντόνα Κάραν, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, ο Τζον Γκαλιάνο, η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, ο Τομ Φόρντ και άλλοι. Φυσικά δε θα λείψουν και οι ηθοποιοί, τραγουδιστές και οι τηλεοπτικοί αστέρες.

Το επίσημο trailer του «In Vogue: The 90s»κυκλοφορεί ήδη και μας δίνει μια γερή γεύση από αυτό που θα δούμε να ξετυλίγεται μπροστά στα διψασμένα για 90’s mood μάτια μας. Ας το απολαύσουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.