ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Σάρα Μπάρτον είναι η νέα creative director του Givenchy και ήταν η καλύτερη επιλογή


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σάρα Μπάρτον είναι η νέα creative director του Givenchy και ήταν η καλύτερη επιλογή
Instagram/givenchy
Επιτέλους η Σάρα Μπάρτον πήγε στον οίκο Givenchy

Ο οίκος μόδας Givenchy μόλις επέλεξε τη νέα creative director του και δεν είναι άλλη από την Σάρα Μπάρτον. Όσοι παίξατε στοίχημα και κερδίσατε, συγχαρητήρια! Κατά γενική ομολογία ήταν η πιο κατάλληλη επιλογή για αυτή τη σημαντική θέση, σύμφωνα με το στιλ και την ιστορία του οίκου.

Η Σάρα Μπάρτον, η οποία πέρασε ολόκληρη την καριέρα της στη μόδα στον οίκο Alexander McQueen στο Λονδίνο, γίνεται η όγδοη σχεδιάστρια και η δεύτερη γυναίκα couturier του Givenchy. Η συνάντηση με τους συνεργάτες της στο ατελιέ θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα και η πρώτη της συλλογή αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Μάρτιο του 2025.

«Η Σάρα Μπάρτον είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο της οποίας τη δουλειά παρακολουθώ παθιασμένα εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεργάζεται με τον Givenchy σήμερα» ανέφερε στο WWD ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του οίκου.

«Είναι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με τον όμορφο οίκο Givenchy, είναι ένα κόσμημα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να γράψω το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας αυτού του θρυλικού οίκου και να φέρω στον Givenchy το δικό μου όραμα, τις δικές μου ευαισθησίας και τα δικά μου πιστεύω» λέει η Σάρα Μπάρτον, η οποία θα ασχολείται με τη γυναικεία και την ανδρική συλλογή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.