ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Roberto Cavalli ss2025: Φόρος τιμής στον ιδρυτή όλο το show και η έκπληξη στο κλείσιμο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Σεπτεμβρίου 2024

Roberto Cavalli ss2025: Φόρος τιμής στον ιδρυτή όλο το show και η έκπληξη στο κλείσιμο
Instagram/roberto_cavalli
Το κλείσιμο του show του Roberto Cavalli ήταν ένας φόρος τιμής στον ιδρυτή του οίκου

Η Εύα Χερτζίκοβα, η Νατάσα Πόλι, η Κάρεν Έλσον, η Τζόαν Σμολς, η Ισαμπέλι Φοντάνα, η Άλεκ Γουέκ και η Μαριακλάρα Μποσκόνο περπάτησαν στην πασαρέλα του ιταλικού brand Roberto Cavalli, πετώντας φιλιά και χαμογελώντας πλατιά. Μερικά από τα διάσημα μοντέλα φορούσαν κομμάτια από το αρχείο του οίκου και άλλα κομμάτια που τα είχε επανδιαμορφώσει η τωρινός creative director του οίκου, Φάουστο Πουλίζι.

Μετά από την εμφάνιση του Ρομπέρτο Καβάλι -ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 12 Απριλίου του 2024- σε μια οθόνη στο background, τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με κομμάτια από την ss2025 συλλογή του οίκου. Τότε ο Πουλίζι υποκλίθηκε και έπεισε την Εύα Καβάλι, την μούσα και γυναίκα του ιδρυτή του οίκου, να σηκωθεί από τη θέση της και να ανέβει στην πασαρέλα.

Ο creative director του Roberto Cavalli είχε στο μυαλό του να τιμήσει τον ιδρυτή του οίκου με την τελευταία του συλλογή και αυτό είχε φανεί ήδη από όταν άλλαξε την κατεύθυνση της Resort συλλογής του και δούλεψε πολύ με το μοτίβο της ζέβρας και των τριαντάφυλλων.

«Στόχος μου είναι να συνομιλήσω με τη νέα γενιά του Cavalli, να χτίσω μια νέα βάση πελατών. Οι γυναίκες έχουν αλλάξει και πάρα πολλά πράγματα ακόμα στη μόδα. Πάντα ήθελα να τιμήσω τη δουλειά του Ρομπέρτο, τον βασιλιά ενός μοναδικού lifestyle και να σκεφτώ πώς θα έπρεπε να είναι ο οίκος σήμερα» ανέφερε ο Φάουστο Πουλίζι σε συνέντευξή του στο WWD.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.