ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Αλμπέρτα Φερέτι δεν θα είναι πλέον η creative director του οίκου της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Σεπτεμβρίου 2024

Η Αλμπέρτα Φερέτι δεν θα είναι πλέον η creative director του οίκου της
SPLASH via Ideal Image
Η Αλμπέρτα Φερέτι αφήνει χώρο για νέα ταλέντα

Η σχεδιάστρια μόδας Αλμπέρτα Φερέτι ανακοίνωσε πως αφήνει τη θέση της creative director του ομώνυμου οίκου μόδας της. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια, η οποία ίδρυσε τον οίκο το 1980 θα παραμείνει ενεργή στα του οίκου παίρνοντας τη θέση της αντιπροέδρου στην εταιρεία Aeffe Spa, που έχει την Alberta Ferretti, τη Moschino και τη Philosophy Di Lorenzo.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

«Στις 17 Σεπτεμβρίου παραστήκατε στο τελευταίο μου fashion show. Ναι, είναι ώρα για μένα να κάνω χώρο για ένα νέο κεφάλαιο στο brand μου, για μια νέα ιστορία. Ήταν μια δύσκολη, περίπλοκη, αλλά με πολύ σκέψη επιλογή. Αλλά σήμερα, με γαλήνη και επίγνωση σας ενημερώνω για την απόφασή μου να απομακρυνθώ από τη δημιουργική διαδικασία του brand που ίδρυσα, το οποίο έχει και θα συνεχίσει να έχει το όνομά μου» αναφέρει η Αλμπέρτα Φερέτι.

Η σχεδιάστρια επίσης είπε πως ο νέος creative director έχει ήδη επιλεχθεί και οι ανακοινώσεις θα γίνουν σε σύντομο χρόνο. Κατά πάσα πιθανότητα ο νέος «καπετάνιος» θα δείξει την πρώτη του συλλογή το επόμενο Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.