ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η "ταινία τρόμου" της Agent Provocateur έρχεται πάνω στην ώρα για το Halloween


JTeam

16 Οκτωβρίου 2024

Η "ταινία τρόμου" της Agent Provocateur έρχεται πάνω στην ώρα για το Halloween
Agent Provocateur
Η Agent Provocateur υμνεί τη σκοτείνή θηλυκότητα

Όταν το Halloween πλησιάζει, όλη η πλάση –αστειευόμαστε- το γιορτάζει. Μαζί με όλη την πλάση έρχεται και το διάσημο brand εσωρούχων Agent Provocateur παρουσιάζοντας ένα βιντεάκι -ή αλλιώς ένα short film- τρόμου για την aw 2024 συλλογή του. Ο τίτλος αυτού «Girls of Horror» και ξεχειλίζει από σκοτεινή θηλυκότητα. Η dark πλευρά των εσωρούχων σε ένα εορταστικό βιντεάκι που στους πιο παλιούς θα θυμίσει το «Everybody» από τους Backstreet Boys.

Jenny.Gr
Agent Provocateur

Εμπνευσμένο από την goth κουλτούρα και την μυστηριώδη έλξη που μας ασκεί το φεγγάρι, το βιντεάκι μας βάζει στα άδυτα της Agent Provocateur σύναξης. Αισθησιασμός, δραματικά πλάνα, Halloween αισθητική, dark ατμόσφαιρα και sexy εσώρουχα.

«Παίρνοντας το concept της σύναξης των μαγισσών και τις βαθιές φεμινιστικές της ρίζες, το βιντεάκι ενώνει έξι απίθανα μοντέλα σε μια στοιχειωμένη goth έπαυλη, ώστε να πουν μια σύντομη ιστορία για την αδιάψευστη συλλογική δύναμη των γυναικών» αναφέρει ο σκηνοθέτης του film.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.